slika
1 od 1

Odlican trosoban u Novogradnji! 57m2

151.180 €

Novi Sad
6
0
pre 11 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
021
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi
EKSKLUZIVNO! Neka vam se pruži izvanredna prilika da postanete vlasnik ovog prelepog stana koji se nalazi na drugom spratu u ulici Radoja Domanovića u Novom Sadu. Sa površinom od 57m2, ovaj stan je pravi dragulj koji nudi udobnost i kvalitetan životni prostor. Zgrada u kojoj se stan nalazi je nedavno završena i pruža vrhunski kvalitet gradnje. Stan je trenutno prazan i spreman za useljenje odmah po isplati, što znači da možete započeti novu poglavlje svog života bez čekanja. Jedna od najvećih prednosti ovog stana je izvrsna lokacija. Nalazi se na samo desetak minuta hoda od centra grada, što vam omogućava laku dostupnost svih gradskih sadržaja. Osim toga, ulicna orijentacija pruža vam fantastičan pogled na okruženje. Grejanje je na gas, što znači da su troškovi grejanja niski, što će vam omogućiti uštede u dugoročnom planu. Sa 57m2, ovaj dobro isprojektovan stan pruža vam prostran i funkcionalan prostor za život. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da postanete vlasnik ovog izuzetnog stana. Pozovite nas danas da biste zakazali razgledanje i otkrili sve što ovaj stan ima da ponudi. Vaš novi dom vas čeka sa otvorenim rukama!  
Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #152547358
Informacije

Tim "021" nekretnina je lider na tržištu prodaje nekretnina, čine ga iskusni agenti sa odličnim poznavanjem tržišta koji su uvek tu da vam pomognu u odabiru najbolje nekretnine po vašim potrebama.

 

ZA SVE INFORMACIJE U VEZI NEKRETNINE KONTAKTIRAJTE NAS PUTEM TELEFONA
064-822-2125

064-822-2126
021-525-591

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.