slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Prodajem renoviran stan u Leskovcu

85.000 €

Leskovac
Dostupno odmah
29
0
pre 10 dana
Bojan
Član od 08.07.2011.
Svi oglasi

Prodaje se perfektan trosoban stan u jednoj od najkvalitetnijih zgrada u Leskovcu.

Zgrada se nalazi odmah preko puta parka Hisar, u blizini glavne gradske bolnice i doma zdravlja, dve osnovne škole a do užeg centra grada i leskovačke gimnazije vam treba samo 10 minuta pešaka tako da je na idealnoj lokaciji. Građena je po svim građevinskim standardima sa dodatnom toplotnom izolacijom u vidu žute fasadne cigle.

Stan je na idealnom trećem spratu u zgradi sa 2 lifta i sastoji se iz hodnika iz koga se ide u sve prostorije, prostrana dnevna soba sa izlazom na prelepu terasu, zasebna kuhinja sa trpezarijom, dve komforne spavaće sobe. wc i kupatilo.

Stan je potpuno renoviran, održavan ne zahteva nikakva ulaganja i brzo je useljiv. Uknjižen u katastru nepokretnsti tako da je moguća kupovina kako za keš tako i preko stambenog kredita banke.

Za obilazak stana i sve dodatne informacije slobodno pozovite

ID Oglasa: #166203069
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.