slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Trosoban u blizini Cara Dušana 58m2

197.140 €

Novi Sad
11
0
juče
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
King
Član od 29.11.2021.
Svi oglasi

Prodaje se stan u blizini ulice Cara Dušana. Stan je trosoban dupleks bez krovnih prozora, na 5. spratu, uknjižen je na 58 kvadrata, ali ima 75 kvadrata podne površine. Na donjoj etaži je predsoblje, kupatilo, dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja i terasa. Na gornjoj etaži nalazi se hodnik, kupatilo i dvije sobe. U jednoj od spavaćih soba ima kosina, ostalo je standardna etaža. 2022. godine je urađen novi krov na zgradi. Grijanje na gas je zaslužno za niske račune.

  Šifra: 521678
Broj u Registru posrednika: 711
ID Oglasa: #161905330
Informacije

''King Nekretnine''

Višegodišnje iskustvo u prodaji stanova, kuća, placeva i lokala nam je glavni adut i ključ sigurnosti koji dajemo našim klijentima kada dođe do ovog velikog koraka. Da bi se osećali sigurno da ste našli pravu agenciju i agenta, pristup mora biti profesionalan, ali i efikasan, a naša agencija i agenti za nekretnine su upravo to.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.