slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 19

2649m2! Popovica - Vikendica + veliki plac

60.000 €

Novi Sad
Dostupno odmah
83
3
pre 10 dana
Ranko online
Član od 04.08.2015.
Svi oglasi

Na samoj ivici nacionalnog parka Fruška Gora ušuškano u mirnom I prelepom kutku prirode, nedotaknuto teškom izgradnjom I industrijskom poljoprivredom, u vazdušnoj banji nalazi se imanje površine od 2649 m2 (parcela broj 2240), nalazi se u naselju Popovica, ulica Mala Kamenica br. 112. Zemljište je kategorisano kao gradjevinsko zemljište izvan GGZ.

 

Na placu se nalazi kuća na dva sprata, površine u osnovi  5,7 m x 4,6m. Kuća ima sve amenitete potrebne za život, tekuću vodu, bojler, mokri čvor i odlično dizajniranu septičku jamu. Unutrašnja korisna površina na svakoj etaži iznosi 20m2. Kuća ima 3 etaže: prizemlje, sprat I potkrovlje. Prizemlje i sprat su spremni za stanovanje: struja, kupatilo I dva wc-a. Voda je provedena kroz celu kuću novim hidropakom iz bunara dubine 14,0 m, sa vodenim stubom od 7,0 m. Veliko imanje omogućava i zgradnju vinograda, voćnjaka, plastenika ili čak bungalova za izdavanje. Naravno može biti i gola travnata površina, takođe visoka mogućnost izgradnje bazena na više lokacija na imanju.  

Desno od kuće nalazi se pomoćna zgrada(radionica) za odlaganje alata i mehanizacije koja takođe ima struju.  

Do imanja vodi asfaltna saobraćajnica, a do kuće vodi put nasut nabijenim šoderom. Ispred kuće je veliki parking i vidikovac sa odličnim pogledom. Vlasništvo 1/1.                                                                                

 

*slobodno se javite preko KP poruka za sva pitanja.

ID Oglasa: #166194893
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.