slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Vikendica Krčedin pogled Dunav

85.000 €

Novi Sad
834
3
pre 13 dana
Olga
Član od 29.10.2014.
Svi oglasi

Prodajemo vikendicu na Dunavu koja se nalazi  na 30tak min voznje  od Beograda i Novog Sada. Krcedin, vikend naselje potes Janda, kod nekadašnje okretnice autobusa. Pored vikendice prolazi asfalt tako da se do nje može doći tokom cele godine bez obzira na vremenske prilike.

Na placu od 16 ari zasađeno je voće, loza I orasi. Vikend kuća u osnovi ima 72m2, ukljucuje: kuhinju sa dnevnim boravkom, hodnik, špajz i spavaću sobu. Kupatilo je novo. Iz svake prostorije se ima pogled na Dunav, Lok i Titel. Pored kuce je put sa kojim se spuštate do  Dunava i na marinu za camce. Kuća se greje na čvrsto gorivo i inverter klimu tako da se i u zimskim uslovima može boraviti na vikendici. Poseduje trofaznu struju i video nadzor. U prizemlju kuće nalazi se vinski podrum iznad koga se nalazi velika terasa. Na celoj kuci moguće je uraditi nadgradnju i dobiti novih 72m2. U okviru kuće ima odvojena prostorija za alat. Dvorište  je ogradjeno žicom, a do asfalta se proteže spalir tuja. Komšijsko okruzenje je za svaku pohvalu.

Za sve dodatne informacije pozvati posle 16 časova na broj 0652204012.

 

ID Oglasa: #163406830
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.