Nele

Beograd

Član od: 01.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Šporeti, rerne i ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uvalio mi je šporet iznutra potpuno zarđao iz koga ispadaju mrtvi moljci! (imam slike kao dokaz) Odmah sam to reklamirao jer je u oglasu naveo da je garancija 6 meseci, pošto je i opšte stanje uređaja deo garancije! Odbio je bilo kakav dalji razgovor o povraćaju šporeta iako sam mu ponudio da zadrži 40% od 100evra koliko me koštala ovo, pričajući kako sam ja nekorektnan, kako mu pretim tužbom i kako on ima problema , ali pošto sam ja nekorektan neće da prizna reklamaciju. O tuzbi ću razmisliti zbog troškova, a svima upozorenje da izbeegavate ovog u najširem luku!
gospodinu je isporucen potpuno ispravan sporet i povezan na trofazni kabal.Takodje je isti isproban kod njega kuci naravno sve je bilo ispravno.Sporet nije tacno da je zardjao nego je navodno tvrdio da donja fioka kao zardjala sto se nije videlo i tvrdio mi je da izlaze zivi moljci a sad navodi da su mrtvi.Naravno da se trudim da izadjem u susret ali u ovom slucaju je pokusao od potpuno ispravnog sporeta da nadje tj izmisli neke nedostatke.U startu je pristao i priznao da je sve ok a zatim posle 7 dana opet se javio i trazio da mu vratim novac,Istina je da mi je nudio proviziju ali nisam hteo a i bilo mi je sumljivo jer je pretio tuzbom i vredjao.Odgovorno tvrdim da sam ispostovao sve dogovore ali ipak ni tp izgleda nije dovoljno.sporet je video predhodno na slikama i pri preuzimanju a naveo je da nista nije ispostovano.

Bela tehnika i kućni aparati > Pegle i mašine za peglanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac drži oglas za uređaj koji (više) ne poseduje tako da je dolazak u radnju bio promašaj. a da bude još gore, ponašao se bahato i neljubazno kao da je trebao nešto da mi pokloni. zaobiđite dotičnog gospodina i njegovu robu u širokom luku. (trudio sam se da biram lepe reči. .. )
hvala na jos 1 poziivnoj oceni.Meni musterije iz Ns uplacuu unapred za robuza razliku od ovog bahatog kupca.Koi se prestavlja da je iz Ns a ko zna iz kojeg je sela.. Doticnom gospodinu sam objasnio da taj Mile valjak sam prodao i da imam veliki izbor drugih mozda i boljih brendova.Bosch Siemens Zanker itd ali e gospodin pun kompleksa pa mu je dosadno u zivotu pa piskara po tastaturi.Lepo ga je radnica nega i negovu suprugu ponudila picem a i kad sam ja stigao takodje sam ih ljubazno ponudio sto oni zbog samo njima znanim razlogom odbili.Kada nisu dobili oo sto su zeleli imali su 100 pitanja i potpitanja na koje ja nemam odgovore.Sto vise imam ovakvih ocena meni posao hvala bogu sve bolje ide. Izgleda da kad vide punu radnju kao sipak nesto im dodje tesko pa umesto da pohvale domacina oni lupaju gluposti i ne kupe nista.

Bela tehnika i kućni aparati > Zamrzivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nism kupio zamrzivac zato sto u oglasu pise da je uređaj "POTPUNO NOV, NEOTPAKOVAN, FUL PAKOVANJE". Kada sam otisao na adresu da ga vidim, imao sam sta da vidimZavucen u gomili polovnih uredjaja, vrata stoje ukoso, ulubljena u gornjem desnom uglu. Kad sam ga pitao zasto u oglasu pise da je u ful pakovanju, rekao mi je da ima upakovan za 29000, a cena ovog je 189e. Rakao mi je da nema sta da trazim, da ce on bez problema da proda zamrzivac. Bilo bi suvisno da pisem dalje. Dobro je sto sam trazio da vidim zamrzivac, sta bi bilo da mi je stigao na kucnu adresu u takvom stanju?
zamrzivac je bio potpuno nov nekoriscen ali bez ambalaze nije samo ful pakovanje.Rekao sam da je 29000 neotpakovan neznam sta je tu lose.Ne mora niko da kupi ono sto mu ne odgovara.Zato je dosao da pogleda.Neznam kako je uocio da vrata stoje krivo.Ali kad se ljudi dohvate tastature oni ne razmisljaju puno vec opletu po svemu samo da ispadnu u pravu.

Bela tehnika i kućni aparati > Veš mašine i sušilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle nedelju dana cekanja da mi posalje elektroniku za koju je pisalo da je kompletno ispravna poslao mi je polomljenu na vise mesta i falili su parcici na ploci. .kada sam ga pozvao rekao je da to moze dobar elektronicar da napravi tako da je bio upucen sta mi je poslao. .obecao je da ce poslati drugu pa nije poslao a kada sam mu rekao da mi uplati novac nazad a ja da snosim troskove postarine nije mi ni odgovorio. .imam sve slikano i mogu da dokumentujem. . .. sramota
cenjenoj musteriji je ponudjeno da se zameni elektronika istim modelom ali drugom.Neznam iz kog razloga nismo uspeli da se dogovorimo.Zao mi je sto je kupac ostecen bez obzira koji je iznos u pitanju mislim da je 1000 din.Bilo je slucajeva da kada mojom greskom stigne kupcu nesto sto ne odgovara u tom slucaju i vratim sta je njegovo.

Bela tehnika i kućni aparati > Frižideri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pise da je frizider nov, u telefonskom razgovoru mi saopstava da je mozda malo radio ali da izgleda kao nov. Na moje insistiranje da pre kupovine hocu da ga vidim, na licu mesta zatekli smo gospodju koja pokusava da ukloni naslage masnoce i prljvstine sa tog "novog" frizidera a imalo je malo i rdje. Doticni gospodin se nije ni pojavio. Zao mi je zbog izgubljenog vremena a moj savet je, NE KUPITI NISTA, PRE NEGO STO POGLEDATE ROBU! !!
Nista nije tacno sto je gospodja navela.Dogovor je bio da sama dodje i da se uveri u stanje frizidera.Unutrasnjost nisam ni ja uspeo da utvrdim vec mi je dobavljac iz Gorenja poslao slike na viber i skrenuo paznju na budj koja se stvorila.Naravno da je potrebno detaljno ciscenje.Sama musterija je izjavila da sam joj rekao da je moguce da je radio frizider.Garancija ovlascenog servisa je 1 godina i ne vidim razlog negativne ocene.Nazvao sam musteriju i predlozio joj da ako zeli neka me jos koji put negativno oceni.Isto kao i predhodni koji ne kupe nista a ispoljavaju svoje frustracije na mom profilu.To nece uticati na moje poslovanje.Svaku musteriju pokusavam da ispostujem do maksimuma.Niko nemora da kupuje kod mene ako mu ne odgovara.Musterija preporucuje da se pogleda roba pre kupovine.A na tome ja i insistiram.Sto je i u njenom slucaju bilo.Mozda sam trebao da joj platim dnevnicu za izgubljeno vreme.Zelim da joj se zahvalim na OCENI jer mi je ustvari napravila pozitivnu reklamu.Kako u stvari radim da musterije imaju mogucnost da pre ikakve kupovine vide i eventualno isprobaju zeljene uredjaje.

Sport i razonoda > Ski oprema | Odela i ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo da upozorim sve one koji u buduće žele da trguju sa ovim prodavcem da budu oprezni i po mogućstvu da se lično uvere u proizvod koji kupuju. Želeo sam da kupim ski pantalone brugi. Pošto je u komšiluku otišao sam lično da ih vidim i probam. Po njegovoj priči uzeo je sebi i porodici jer je u ponudi imao još dva druga modela. Na prvom je falilo dugme za zakopcavanje. Druge pantalone su bele ali od stajanja požutele. Treće nisam ni hteo da gledam. .. Provalio sam da su kupljene u Đaku kao roba sa greškom jer je na ofigeru pisalo. Slike koje je postavio na sajtu nisu odgovarajuće jer su skinute sa neta i nije tačan opis pantalona.
Naravno da se ne slažem jer ništa nisam uradio loše. Gospodinu se nisu svidele pantalone i to je normalno. Samo želim da napomenem da je kupac koji ne dugo posle ovog gospodina pazariti iste u veoma zadovoljan njima. Kako u nebi bio kada su potpuno nove a potpuno nove. Svako ima pravo da ostavi svoje mišljenje

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofalna saradnja, Televizor isporucen u najkraćem roku, ali bez garancije. Kada sam posle 10 dana sam otisao na drugi kraj grada po garanciju, zamalo nisam dobio batine, i izbacen sam iz radnje. Dobio sam izbledeli ne popunjen papir( sliku saljem kao dokaz) i uputstva kako da sam popunim. Kako se na papiru nista ne vidi, pitao sam za uputstvo, ali nisam dobio. Pokusao sam jos jedanput, ali samo posle toga izbacen. Nažalost, ne preporučujem saradnju.
Neznam da li ima uopste potrebe davati bilo kakav komentar.Kupac je posteno sam rekao da je zadovoljan brzinom isporuke kvalitetom takodje da nagovestim da smo lepo i strpljivo isprogramirali uredjaj ali je potom dobio odredjene garancije i nije bio zadovoljan time.Vec zeli na neki nacin da mi napakosti.Stvarno neznam iz kojeg razloga.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.