VAŽNO: Ukoliko vam neko od kupaca traži da primite uplatu preko "KP sistema za plaćanje", znajte da se radi o zloupotrebi našeg imena i pokušaju prevare. Sve neobične situacije prijavite našoj podršci. Čuvajte svoje podatke!

Nele

Novi Sad Član od: 10.07.2009 Ocenite
17.10.2020
Bogoljub Vujovic
Opis iz oglasa tačan: Ne
Komunikacija protekla dobro: Može bolje
Ispoštovan dogovor: Ne
Poslao sat na kojem je ekran odvojen od sata! Kada sam mu se pozalio optuzio me je da lazem i da nece da prihvati svoju gresku zbog nepravilnog pakiranja posiljke, zbog koje je najverovatnije usledila steta. Zahtevam povracaj novca! !!
Nele
Sat je prodavan sa odvojenim ekranom koji je stojao na flet kablu, kao što je i bilo napisano u oglasu sa priloženim slikama. Naknadno je tražio slike,da bi ponovo uslikao sat i poslao slike na viber.Tamo se sve jasno vidi.I potvrdio je slanje. Sam se po preuzimanju javio da je stigao sat, da bi posle nekog dužeg vremena rekao da ga je pokidao.Na moje pitanje kako, dobio sam odgovor u transportu.Rekao sam mu da je to nemoguće,jer je stavljen u kutiju čvrstu od telefona i ususkan sa papirima i kesom. Posle toga je krenuo mene da optužuje da sam mu ja tako poslao Verovatno je posle shvatio šta je izgovorio, pa je promenio priču. Imam sve slike i prepiske, kao i sliku kutije u koju je upakovan,te da jje sat prodat u stanju kao što je i napisano i uslikano. To što on sad hoće da svali krivicu na drugog, to je njegov problem, posto je hteo da bude majstor u pokušaju. Još je ovde izjavio, da sam ga optužio da.......,a to nije istina.
Molim administratora da ukloni ovu negativnu, posto je data bez razloga.
26.06.2018
Opis iz oglasa tačan: Ne
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Ne
Dobio sam neispravan kabl iako sam napomenuo da kupujem ako je ispravan! !
14.12.2017
Milan Jovančić
Opis iz oglasa tačan: Ne
Komunikacija protekla dobro: Ne
Ispoštovan dogovor: Ne
Prodavac nije prijavio dve duboke ogrebotine na ekranu, ni u oglasu, ni prilikom dogovora.
68.868 novih oglasa juče
Postavite oglas ►
Moj kp