Nele

Sremska Mitrovica

Član od: 11.07.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Ovaj clan nije dobar za saradnju jer mi je prodao lap top za koji je naveo da je u super stanju , jedino mu netade usb portovi na desnoj strani , nasta sam ja pristao da ga takvog i kupim i sa te strane je ok . Na dan kad je trebao da mi posalje lap-top pozvao me je da mi kaze da nije primetio da je kanel punjaca nastavljan ali da to neutice na rad , s obzirom da je punjac ispravan , I to sam progutao , rekao sam ok nije problem . Covek mi je poslao lap-top sve po dogovoru lepo upakovan sve stiglo lepoja platio i to je tom. medjutim kad sam upalio lap-top sve je funkcionisalo kao sto je opisao , jedino nije napisao da je flet kabli za led panel poceo da prekida , tako da samo odjednom zakoci sliku i pobeli ekran dok god ga malo nemrdnete on nece da radi . Poslao sam poruku prodavcu u nameri da ce se javiti , ali se nije javio a poruku je procitao , I zato ide negativna ocena , kako se ovo vise nebi ponavljalo .
Laptop je poslat funkiocnalan, sa naznacenom neispravnosti USB-a u tekstu oglasa, zamanjen novi kabal na punjacu je recen neposredno pre slanja uz izvinjenje, jer se ne vidi lepo na slici. Paket je poslat petak hvatalo je vikend i badnji dan te isporuke nisu radile do utorka, rekao sam kupcu da pomerimo na utorak za sredu, da laptop je stoji 4 dana u magacinima na -5 koliko je tada bilo, ipak je hteo odma slanje. Na dan kad je paket isporucen poslao sam poruku da li je sve u redu sa posiljkom, nisam dobio odgovor nekoliko dana, da mu je nesto falilo po prijemu valda bi se javio. Kod mene nije imao nikakav problem sa slikom da jeste rekao bih kao i sve prethodno navadeno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.