Neli 019

Zaječar

Član od: 06.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena iz razloga sto u oglasu stoji jasno da telefon ima naprsnuce u donjem desnom uglu, a u stvari ima preko cele širine ekrana. .. Mozda zbog toga i ne bi dao negativnu ocenu, ali komentar da nisam dao 555e za telefon, nego 55e i da za te pare nema bolji, negativna kao kuca. Opis iz oglasa je netačan i dogovor nije ispostovan.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je u razgovoru obecao da ce paket tj. mobilni telefon podici zadnji dan u PTT-u te da je sprecen i da nece moci ranije ali da ce to sigurno uraditi. Nije podigao i nije ispostovao dogovor. Sad imam duple troskove postarine. Negativna ocena kao vrata
Druže nudio sam ti da ti platim poštarinu, prećutao si...Nisam tel.podigo iz vise razloga, a ne zato što nisam hteo!

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma los kupac, trazi da mu slikam licnu kartu, da slikam postu, da slikam sve zivo jer on kao nema poverenja, kad sam to sve uradio i zapakovao telefon, bukvalno sam bio na putu do poste, on se javio da ga ipak ne saljem jer nema para. Za izbegavanje.
Pa ti druze imas 5 ocena, sta zelis? Na lepe oci da ti kupim telefon? A mozda i jesi cim si se toliko potreso...Sam si reko da 8000 nisu nista, pa sto si se onda uzrujao? Rekao sam ti da mi je u medjuvremenu stigao racun 100e iz MTS-a koji mogu da dokumentujem svakom članu KP.I nisi nisi bio na putu jer si mi rekao da mozes tek posle 16h.Jer radis, a to se sve desavalo u 14:30.Pre bih ja upozorio druge da se cuvaju tebe.Pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.