Nemanja 065/8-45678-8

Novi Sad

Član od: 05.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ključevi i brave

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Covek nije poslao predmet kao sto je u opisu na KP, napao me i vređao, ne ljubazan i ne kulturan, ne preporucujem saradnju s njim, jedino je ispoštovao dogovor oko slanja! !! Vodite racuna s kim saradjujete!

Automobili | Oprema > Kuke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kuku za automobilo SCENIC sam dogovorio sa atestom , došla je bez atesta , za mene je neupotrebljiva nesmijem je koristiti bez atesta prevaren sam za 50€ troškovi prenosa novaca 9€ poštarina 10€le bacio sam 69 €mam komad željeza
Kako Vas nije sramota da ovako LAZETE i pisete lazi ovde . Kao prvo niste platili nikavu postarinu i niste imali nikakve troskove prenosa novca zato sto ste LICNO OD MENE PREUZELI euro-kuku. PRVA LAZ Kao drugo opet LAZETE da euro-kuka nije sa atestom kada ste na oglasu imali jasno slikanu fabricku plocicu sa fabrickim Renault atestom - homologacijom i sami ste se uverili prilikom preuzimanja ( imam slike i sacuvan oglas kao dokaz da LAZETE ) DRUGA LAZ Kao trece euro-kuku ste preuzeli pre 2 MESECA i niste se ni u jednom momentu za ova 2 MESECA udostojili da me pozovete i kazete da imate bilo kakav problem . Kao cetvrto , uvek se pre kupovine bilo kog proizvoda trebate posavetovati a nekim , procitati upotstvo ili pronaci na internetu bilo sta o proizvodu koji kupujete Molio bih sve ostale clanove KP da obrate paznju na ovog LAZNOG clana i da obrate paznju prilikom bili koje trgovine sa njim jer nikad se ne zna sta LAZLJIVOM coveku moze da padne na pamet posle 2 meseca i da Vam negativnu ocenu iz samo njemu poznatog razloga. Sto vise pisem i razmisljam o njemu vise mi gadi njegova LAZ...FUJJJ Molio bih KP administratore i provere sve u vezi ovih navedenih LAZI

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije ispostovao dogovor. Rucica menjaca koju sam porucio u ponedelak u podne nije poslata ni u utorak, ni u sredu. Prodavac mi je potvrdio da ce mi paket biti urucen u sredu, ali on nije stigao ni u cetvrtak. Na pitanje da li je poslat paket i koji je kurir upitanju prodavac nije odgovorio.
Nisam zeleo da prodam ovom clanu ovaj proizvod. Ne razumem otkud negativna ocena zbog necega sto nisam zeleo da mu prodam ???
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.