Nemanja_NS

Novi Sad

Član od: 28.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Momak 7 dana govori kako želi da uzme jaknu, 2-3 puta pomera termin, odnosno dan kada je rekao da će da izvrši uplatu sa nekim nebuloznim izgovorima kako mu se ugasio telefon i slično. . Ni ne ume da se javi prvi da se izvini. Na kraju se naravno nije ni javio niti uplatio novac. Negativna ocena i preporuka da izbegavate saradnju sa osobama koje troše vreme i zavlače vas poput ovog člana.
Dobro je druze UCENJUJEŠ ME da ti posaljem pare u napred . Nisi mi ni poslao nista. TRAZIS pare na silu unapred .Ti nemaš strpljenja bas niti malo . Za tebe 0 ocena . Kazem ti da cu uzeti , ti me pritisak i presiju nabijaš. ZA TEBE I TVOJE PONASANJE NEMAM RECU . Čovek je VISE NEGO NAPADAN . ZA TRENERICU OD 1000 din. Trati UplatU u napred i Jos me uslovljava da Ce mi dati NEGATIVNu OCENU ako mu ODAMAH NE UPLATIM NA RACUM PARE !

Antikviteti > Stari rariteti

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Budite oprezni u poslovanju sa Nemanjom i ako je moguće insistirajte na uplati dogovorenog iznosa unapred. U suprotnom nikada nećete biti sigurni da li će vaš paket do poslednjeg dana biti preuzet. U ovom slučaju odbio je da preuzme paket iznoseći laž da je cena otkupa veća od dogovorene tj. da mu je kurir tražio 10.000 din. umesto dogovorenih 8.000 din. Zato su mu preko KP poruka dostavljeni dokazi BEX-a da je otkup 8.000 din. a da je poštarina 1.254 din. (Iznos koji je i očekivan zbog specifičnosti predmeta i paketa nestandardnih dimenzija - preko 1 metar, koji pošta ne preuzima, uz napomenu da je Nemanja izabrao BEX, kao i dan slanja). Nakon toga nije više odgovarao na poruke upućene preko KP i vibera, niti bio dostupan za komunikaciju. Paket koji sam pakovala više od 3 sata, na kraju mi je vraćen, i naravno platila sam troškove transporta. Što se mene tiče saradnja sa Nemanjom je završena, jer čovekov obraz treba da vredi više od 10 evra. Na kraju još samo savet da komunicirate preko KP poruka, gde sada možete da postavljate i slike kao dokaze. Tako će i KP tim biti u mogućnosti da utvrdi ko laže a ko govori istinu, i budite sigurni da je negativna ocena koju oni objave prethodno proverena i apsolutno opravdano data.
Ok.

Kolekcionarstvo > Militarija | Kolekcionarsko oružje strano

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo paket. Stvarno neozbiljno i bezobrazno.
Oke , prihvatam Vasu ocenu imate Puno pravo. Svakako sam Vam se izvino za nelagodnost.Postar mi nije ni pokao isporuku Vac me porukom o abavestio da me paket ceka u posti Gde JE nocna mora I u medju vremenu Sam se razboleo I imao zabranu zbog korone da izlazim napolje iz kuce.Evo , sad JE istrklo I upravo Sam Isao I pisao I'm mail za dostavljace Koji uzimaju Lepu cifru placeni za to a ne rade svoj posao za Koji uzimaju pare a na stetu drugog I to stalno.

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Poštovani KP-ovci, obratite PAŽNJU prilikom poslovanja sa ovim likom. U pitanju je, najblaže rečeno, čovek koji ne govori istinu. Prodao mi je aparat za espreso kafu (ručni, sa kašikom) sa opisom: "Lepo radi. Saeco je marka No1. .. .. jedino što nema kašiku. .. Ako neko ima, neka mi se javi. .. ."" Stigao je aparat vidno zarđao, (valjda zadnji put radio pre 3 god. ), sa skinutim gornjim poklopcem (pokušana popravka). Čim uključite prekidač, odmah izbaci sklopka. Negde je u kratkom spoju, najverovatnije bojler. .. Retko dajem negativnu, ali ovo je više nego zaslužena i za nauk, a potencijalnim kupcima za pažnju. Platio sam ga 4000 din. , poravka će biti najmanje još toliko, kašika isto. .. .maltretiranje po servisima ne računam. Eto, sad znate šta možete da očekujete od ovog člana. .Svako dobro svima koji ovo pročitaju.
Zvao Sam te da vidim sto si pisao neistinu,ne smes da se javis. Pisao ti na KP u blokirao si me,cmizdrio si da ti spustim cenu I budem I vise nego covek fer Prema tebi pa mi ovako uzvracas.POSTOVANI OVO JE NOTORNA LAz sto je doticni pisao. Eto neka mu na cast I obraz Bude.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.