Nemanja Radonjic

Čačak

Član od: 22.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Igrice za PC

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kaze poslace paket za par dana, sacekao sam i pitao dal je poslao, kaze jeste sutra stize, kada sam ga pitao sa cime je poslao samo je procitao poruku i posle me blokirao. Verovatno neko dete cim se tako neozbiljno ponasa. A vidim nisam ni prvi ni poslednji izgleda. ..
Kao prvo ja Sam u ponedeljak pitao Mogu li da kupim premium! I on je rekao moze!Pitao Sam ga da mu posaljem u kovertu pare I pristao je!Ali je rekao Ako se proda do srede prodalo se! I ja Sam rekao pa kad je tako necu da uzimam! I da sam te blokirao ne bi mogao da mi das ocenu! Covek mi je u ponoc slao poruke na viber i ja Nisam hteo da uzimam jer mi je dosadjivao! Kao da su 700 din velike pare pa juris za njima!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaobilaziti korisnika, nije ispoštovao dogovor, zadržavao paket u pošti 15 dana. Lagao, danas uzima, sutra, napravio dupli trošak, na kraju psovao. ZAOBILAZITI korisnika, NE PREPORUČUJEM saradnju
Kao prvo,on je poslao telefon kad I treba, Ali umesto da platim 2.500 ja Sam trebao da platim 4.500, digao mi je cenu 2000 a da ja Nisam ni znao!Pa zato naravno Nisam hteo ni da uzmem, znaci da je on neodgovoran prodavac!

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor. Nije preuzeo paket. Napravio mi je samo jos veci trosak duple postarine. Odbija komunikaciju. Los kupac.
Kao prvo,on je kasnio 7 dana I nije mi poslao telefon! Posle 7 Dana ga je poslao I ja Sam rekao de ja ne zelim da ga uzmem jer je kasnio! Mogao je lepo I da me pozove na telefon Ali nije! Tako da on je neodgovoran I bezobrazan kupac! I on je mene blokirao!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.