Nemanja

Vršac

Član od: 26.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Kućni bioskopi i saundbarovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se oko cene culi smo se privatno mobilnim telefonom i receno da ce ili neko ici za grad ako nije hitno da sacekam pristao sam . sramota i bruka za clana
1. Ništa se nismo dogovorili. Cena na oglasu je jedna a kupac bezobrazno nudi neku sasvim drugu cenu koja njemu odgovara i jasno mu je rečeno koja je cena uredjaja. 2. Kupac nije želeo slanje paketa zbog lošeg iskustva sa kurirkim službama već je pitao ako slučajno idem za Beograd da mu ponesem na šta sam mu jasno odgovorio da neću skoro ići u tom pravcu. 3. Posle više od nedelju dana kupac se javlja i kaže da može salnje i kurirskom službom. 4. Meni se dnevno javi bar dvoje troje sličnih koji: “rezervišu, sedaju u kola i kreću, javljaju se za pola sata samo neke pare da im ulete” i slične priče koje svakako da ne uzimam za ozbiljno. Raznih ljudi dana ima. Kupovina preko interneta definitivno nije za svakoga. Sportski pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.