Nemanja

Kragujevac

Član od: 26.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupac je veliki . .. Vraca posiljku zbog 100din vise a nije do mene jer je hteo da se lepo upakuje. Sad vidim po njegovim ocenama nisam prvi koi pisem to dobio ekran navigaciju za f10 i masku za 2800di i to se cenkao ceo dan i na kaj mu punu sto placa 600din postarinu. IZBEGAVAJ TE GA U SVAKOJ SARADNJI

Motocikli | Oprema i delovi > Kacige i potkape

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kaciga koja je stigla ne liči na onu sa oglasa. Stigla je polomljena i sva je izgrebana. Ne preporučujem saradnju sa članom.
Kao prvo vi mene niste ni kontaktirali da je stigla. Aposlutna je ista kao sa oglasa i sa slika. Sram da vas bude sta radite. Kaciga jenifenticna slikama i najeftinija moguca koja je postojala a ako ste hteli glanc novu onda idite u radnju. A dal je izgrebana a ne daj boze polomljena sto kod emene nije bila onda je to do kurirske sluzbe ne dostavljam je ja. Hvala najlepse za ovu laznu negativnu ocenu neka vama je na cast za 500din mrtvih.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna kao VRATA. . Poslao mi je icepanu trenericu. . pravi se lud, kad me je pozvao. .Ne volim da dajem negativna. .ali za 1000 din. Bi i dete prodao. .uzasss. kakvih sve ljudi ima . . Nece vratiti novac. . plus . . Izbegavati ga u sirokom lukuu . . NEGATIVNA
Clan je veoma strucan i fantastican u pravljenju spletki na ovom sajtu. Covek posle dugo moljakanja za zamenu za pomenutu ADIDAS ALL STAR trenerku nudio svakakve zamene a cena je bila 1200dinara od starta,cenkao se za 750 din pa za 1000 na sta sma i pristao i odovarao na sve njegove poruke uredno i uljudno. Svi moji oglasi su stvari koje su meni visak i RAZNORAZNE su nisu kao kod doticnog garderoba koja je kupoprodaja i preprodaja, revoltiran sto je morao mnogo da plati ( sa 1200 sam mu spustio na 1000 a nudio jedva i 750) kada mu je stigla trenerka napravio je neke rupe na nekim delovima i zahtevao da mu se vrati novac, ja sam ga pozvao, on nije imao slike da dokaze ista od ovoga dok ja imam i dokaz o pozivanju njega i osoba tj moja verenica je bila prisutna dok se stvari pakuju koje se prodaju iz nase kuce. Kada sam pozvao covek ne doZVOLJAVJUCI mi da ista kazem vec tera svoju pricu ( ocito uvezbanu kupi za malo para osteti i vrati je i dobije svoj novac i zahteva razliku - veoma iskusan) nisam mogao nista da kazem i na njegove uvrede kao akademski gradjanin ove zemlje niisam se spustao na njegov nivo koji nema ni cetiri razreda osnovne. Jako los clan ja svoje pozivitvne ocene istice i ovo je prva negativna koju imam koja je LAZNA ZBOG njega DOK on ima vec negativnih. treba izbegavati ovu osobu jer je lukava i obmanjiva, on prica o prodaji dece onaj koji nema dva padeza u ustima vec samo lazi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.