NEMANJA

Kraljevo

Član od: 02.07.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Ispravljači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem nekom minus za 10-tak godina kako sam clan KP. PRETVARAC NIJE CIST SINUS. Na kutiji je skalpelom izrezana(odstranjena)linija gde je verovatno pisalo da je u stvari modifikovani sinus, jer nevidim drugi razlog zasto bi to bilo izrezano sa svih strana. Nikakav papir nije stigao u kutiji verovatno iz istog razloga. Kupis sijalicu pa u kutiji postoji neka deklaracija itd. Receno da proizvodjac ne isporucuje sa upustvom ili deklaracijom. Cim je stigao prijavio sam da nemoze da pokrene frizider. Pre kupovine sam pitao da li moze da pokrene frizider sa motorom od 150w. Receno mi je da moze. Kupio sam frizider ciji je motor 80W A+. Znaci on nije mogao da pokrene dok ga ja par puta neupalim i ugasim. Rekao sam da necu strazariti kad termostat ponovo ukljuci frizider i najavio da cu vratiti pretvarac. Isti sam poslao i sutradan dobio informaciju da sam ja pogresno povezao i da je sprzen i da novce necu dobiti nazad. Inace kompletnu instalaciju sa dve solarne ploce i dva velika akumulatora od po 240Ah sam ja ugradio i instalirao tako da nemogu da verujem da neko moze da pomisli da je nesto kontra povezano. Pa mislim da i neka deca znaju da crveno ide na crveno a crno na crno. U svakom slucaju ja ostao bez 9000 jer sam platio i slanje nazad i kada su meni poslali pokvareni pretvarac nazad Samo da buduci kupci znaju da pretvarac NIJE CIST SINUS.
Samo mogu reci da su izrecene lazi. Pretvarac je ispravan poslat, a vracen je posle 15 dana POKVAREN, tu se zavrsava svaka prica o povratu novca ili zameni za drugi uredjaj. Kupac me je zvao i reko da je pokrenuo frizider, ali zbog zurbe ne moze da ostavi da radi kako bi pratio dalje ponasanje. Uskoro zbog ovakvih situaciju cu okaciti link na YouTubu kako pretvarac pokrece bilo koji frizider, takodje i na instrumentu snimiti SINUSOIDU, kako buduci kupci ne bi imali sumnje zbog ovakvih komenta. PRETVARAC JE NAMENJEN ZA POKRETANJE FRIZIDERA I RAZNE BELE TEHNIKE! Izrezbaren deo na kutiji skriva dobavljaca.

Elektro i rasveta > Utičnice i utikači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem negativnu ocenu na KP, dugo sam oklevao jer generalno ovo ne radim ali jednostavno sam morao zbog nepostovanja dogovora i utrosenog vremena pa ostali neka odluce da li im se isplati saradjivati. Ovako, prvo sam morao da pristanem jedino na sluzbu AKS kao opciju slanja jer ima/ju dogovor/ugovor ( inace jedna od najslabije kotiranih sluzbi na internetu ). Nakon cega je odmah naknadno potvrdjeno slanje paketa sa moje strane, poslati potrebni podaci i naznaceno cim se paket posalje da mi se javi i posalje broj za pracenje posiljke, ovo pogotovo jer znam kakva moze biti AKS sluzba. To je bilo 02.11.2020, poslednja poruka tada je bila "Sve dogovoreno. Javljmo uskoro sve. ". Proslo 5 dana nakon tog odgovora, ni jedna jedina poruka od tad. Nakno cega sam ja opet morao da saljem poruku kako bih proverio da li je paket uposte poslat. Nakon cega mi govore da jeste i da tek sada vide da je pokusana dostava paketa vec 3 puta ali neuspesno. Proverio sam da li je uopste i bilo poziva od strane AKS sluzbe ta poslednja 3 dana kada su pokusane dostave, bilo je 0 poziva. Iako verujem da je AKS sluzba najveci krivac u ovoj prici, prodavac ne bi trebalo da sklapa dogovore/ugovore sa slabo kotiranim sluzbama ako ne zeli ovakve situacije u buducnosti, a ako vec tako zeli zbog verovatno neke manje ustede novca naspram ostalih sluzbi, trebao bi biti izuzetno azuran o statusima tih posiljki, ispostovati dogovor i tudje vreme. Nakon svega ovoga jedna poruka mi je posebno privukla paznju pa sam zeleo da je kopiram ovde, sve je napisano velikim slovima: "BITNO JE DA JE POSLATO, OBICNO BUDE PROBLEM KADA SE NE POSALJE PAKET I ZABORAVI. " Stvarno mi je zao sto je ovako ispala saradnja, nadam se da cete na vreme ispraviti sve svoje greske i pruzati kvalitetniju saradnju buducim kupcima inace moze biti jos ovakvih ocena. Pozdrav
Paket je poslat istog dana, takodje i tri puta kurir pokusava da dostavi paket, ali niko se nije javio na telefon (zvanicno saoptenje dobijeno iz brze poste). Veliki bezobrazluk od strane clana. Nismo javili da je paket poslat to je istina, ali da se clan javio na telefon dobio bi paket u roku od 24h od porucivanja. PREPORUKA: IZBEGAVATI OVAKVE CLANOVE, NISU ZA NORMALNU SARADNJU!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.