Nemanja

Beograd

Član od: 27.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj mi je prodao laptop sa sledecim karakteristikama: procesor 697 mhz, ram oko 380 mb, hdd 10 gb za 3700 din, govoreci da je sve ispravno samo da ima malo napukline kod jedne sarke i da je punjac nastavljan ali da odlicno radi, ja sam mu rekao da mi treba neki ovakav laptop sa slabim karakteristikama i jeftin samo za internet i on je rekao da je ovo za mene extra, a desilo se sledece : optika ili cd citac 100% neispravan software ocajan bez mnogo drajvera i programa hdd sa puno bad sektora monitor sa 2 mrtva pixela punjac povezan sa zicicama kao za baterijsku lampu, serviseri tako nesto su prvi put videli i njihov komentar je bio gromoglasan itd do sada sam za njega dao 10330 din, a verovatno cu i jos
Ovde je vishe nego jasno da je u pitanju kupac koji niti je dobro pročitao opis predmeta niti je imao pojma šta kupuje. to se kasnije ispostavilo kao jako bitno jer artikal nije zadovoljio njegova očekivanja!!!Laptop je poslat potuno ispravan i operativan zašta imam i svedoke. Nedostatke koje laptop ima sam naveo u tekstu oglasa. Punjač je bio u ocajnom esteskom stanju sto se videlo na slikama pa sam zato i ponudio kome ne odgovara da ga ne uzima, uz odgovarajuću novčanu kompenzaciju, inace star je svega 7-8 meseci i obavljao je funkciju bez problema. Preko te iste "neispravne" optike i kasnije korišćene, podignut je win o.s. sa svim potrebnim drajverima tako da u device manageru nije bilo nikakvih spornih uredjaja. "software ocajan bez mnogo drajvera i programa" je nebuloza jasna sama po sebi. radi se zapravo o usb priključku koji "radi ali u stvari ne radi" po rečima kupca sa njegovim vip internet usb stikom. Dakle win se podizao normalno, korišćen je internet, i nikakvih indicija o bad sektorima, pokvarenoj optici itd. nije bilo. Kupac je naime, bez prethodne moje saglasnosti i kontakta administracije kp tima doticni laptop servisirao i ko zna šta sve još radio, ne sačekavši i ne ostavivši prostora za dalji dogovor. Usput je u tel. razgovoru kada sam pokušao da mu objasnim da ću za dalje korake konsultovati kp tim bio jako neprijatan, čak i upućivao ne bih da kažem pretnje, neku formu konstatacija da mene i moju porodicu neće snaći ništa dobro. Žao mi je što je ovako ispalo ukoliko je i doslo do nekih od mehanickih navedenih kvarova, velika je verovatnoca da su se desili u transportu za šta ja ne mogu preuzeti odgovrnost.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.