Nemanja

Apatin

Član od: 13.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Brojevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije uplaceno nista za karticu, samo obecaje. Izbegavati za saradnju

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek zavlaci ljude ocigledno, sa izgovorima "udario me auto. .. dao bas pare za aparat koji zeli da uzme od mene, nakon nekog dana, evo ga opet. .jel moze za 20e manje. .nema toliko treba mu aparat, a 3 dana ranije. .nije za mene aparat brate. . ONDA. .Javim se sutra da pozajmim pare. .nema ga. . Nudim mu 3 opcije placanja, jer mu prva i druga ne odgovaraju. . I danas mi nudi Deal. .nemam zivaca vise pa eto da ga ocenim- LAGANJE DO BESVESTI. . Clana treba izbegavati u sirokom luku. ..
Kako administratore moze dozvoliti negativnu ocenu ovog karaktera ??? Pa valjda Kupujem Prodajem je mesto gde ljude moze da se pazare Jel tako ? Zato se zove KP ! Nema veze , Bas sam se nasmejao od srca :)))) Kriza za pare, pa naljutio se zato nisam mu kupio aparat :))) A za mog udesa sam mu pisao da mu posaljem sa lica mesta Sta mi se desilo ;) Pozdrav i svako dobro :))))

Kompjuteri | Desktop > Domeni i Portali

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se za instagram profil, profil je dobio, a pare nisam dobio, blokirao me svuda. Ne preporučujem saradnju nikako!
Nisam bio u Sr, tako da ova negativna je upravo kao da je stavio pozitivnu jer hteo je da me **** sa recovery email i posle uplate da vrati svoj profil. Pazite se svi koji zelite da kupite instagram !

Nega i lična higijena > Kozmetika | Žene

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

- 0 za saradnju ne dize pakete. .. laze i vraca pakete! Trazi slike kao potvrde da je poslato. .. i posle opet laze! - 0 za gospodina! !! ! Ne preporucujem nikom saradnju
Naravno kad me lazite dve nedelje! Ova negativna ocena je smetam kao pozitivna jer nikad vise ne cekamo ni dan od dogovora! Poručio sam lepo za poklon moji supruzi, a Laze zena svaki dan da je poslat. Propalo mi je iznenadjenje za supruzi! Tako da pali! Ceo petak i subota sam ostao kuci jer sam cekao njen paket. Pozdrav!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.