Nemanja

Novi Sad

Član od: 21.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Javio sam mu se u vezi otkupa mog laptopa dogovrili smo se nakon sto sam mu poslao slike ponudio mi je jednu cenu a kada je dosao nasao je 100 mana kao daleko mu jedva me nasao i kada sam mu rekao da necu i da mi ne odgovara sto je promenio cenu i ako je video stanje predhodno na slikama poceo je da preti da ce da me tuce kada sam mu reko da nije fer i da cu ga prijaviti sto se ne drzi dogovora oteo mi je telefon i obrisao poruke i vratio telefon ja sam pozvao oca i on je pobego i opet pretio. .. Imao sam jako velike neprijatnosti sa ovim covekom i ne preporucujem saradnju nikakako ocekujem jos pretnji i pravljenja ludim kao kad ga je moj otac pozvao pravio se da ne zna o cemu se radi. ..
Covek je izmislio pricu. Ni ne poznajem ga. Nemam daljeg komentara. Nadam se da ce admini reagovati. Srdacan pozdrav.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Javio sam mu se u vezi otkupa mog kompjutera i ponudio mi je najbolju cenu. Obecavao mi je iz dana u dan da ce da dodje da pogleda kompjuter i svaki put me je slagao. Rekao je da ce doci a ja sam ga cekao jer mi je ponudio najbolju cenu i nisam hteo da prodam nikom drugom jer sam se dogovorio sa njim da bih ga ispostovao a bilo mi je hitno za novac. Sve se vidi po dopisivanju na kp-u mene i doticnog. Juce me je zadnji put slagao da ce doci tog dana i na kraju nije hteo ni da mi odgovori a obecao je da ce doci. Izgubio sam vreme zbog njegovih lazi i stvarno nije u redu traciti necije vreme tako. Jako neozbiljno. Ne preporucujem da saradjujete sa njim sto se tice otkupa jer ce vas zavlaciti kao mene iz dana u dan i na kraju nece doci.
Decko nema razumevanja za nekog ko radi po ceo dan. S obzirom da on igra igrice celu noc. I ako sam mu dao najbolju ponudu to mu je bilo malo pa je trazi vise. I nije iz novog sada nego iz pazove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.