Nemanja

Ruma

Član od: 09.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Slušalice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neodgovoran . .. Porucuje robu. .. Čak obećava da če uplatiti na racun. Nista od toga nije ispoštovao. Robu sam porucio na njegov zahtev, platio iz svog dzepa, preuzeo, da bi na kraju kad sam mu javio da se moze slati samo rekao da je kupio na drugom mestu. .. . Mogao je makar da javi da je odustao ili otkazuje da ne uplacujem i ne kupujem robu kod dobavljača. Al lako je sa tuđim novcima se igrati. .. ne boli uopšte a i jeftina je igra. .. Savetujem da ga izbegavate za saradnju
Pošto je gospodin čekao moju uplatu, kako bi me "zabeležio", računao sam da od toga nema ništa jer nisam uplatio novac (kupio sam isti dan od drugog prodavca, koji nije morao da naručuje i da se čeka 3 nedelje). Ponavljam, s' obzirom da nisam uplatio novac, nisam bio ni "zabeležen", tako da ne znam zasto se ljuti sada. Opet, nije ni zvao da potvrdi kupovinu. Snašao sam se na drugom mestu, bilo je hitno, svakako mi nije bila namera da se igram sa tuđim novcima. Takođe bih napomenuo da sam od istog prodavca već kupovao i preporučio ga prijateljima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.