Nemanja

Novi Sad

Član od: 05.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > OnePlus

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Juce me zvao doticni i pitao jel stoji dogovor za telefon ja naravno potvrdim, slucajno udjem na oglase vidim nema ga a kad sam trazio da ga izbrise izbrisace tek kad dobije novac i bi mi sumnljivo posaljem poruku a on kao navodno ne prodaje telefon, gubljenje vremena sa ovakvim clanom jedno veliko nula
Zasto pisete da sam vas zvao juce, kada vas nisam zvao. Iskreno kao kupac mi nikako niste ulivali poverenje jer ste i sama 3 puta menjali dan kada da vam posaljem telefon. Prvo ste rekli da niste u drzavi da bi sutradan magicno bili tu i rekli da vam posaljem telefon jer imate visak para. I potom bi sutradan opet rekli da niste u drzavi. I na sve to necete da vam posaljem paket post expressom nego preko aks ili bex-a. Jer navodno imate dogovor sa njima da OTVARATE PAKET pre nego sto odlucite da li ga uzimate. Sto naravno ne bi smelo da se radi. Telefon je prodat normalnom kupcu sa kojim sam uspeo da se dogovorim sve za pet minuta. Ovog kupca bi izbegavao u svakom slucaju. Meni ova negativna ocena apsolutno nista ne znaci u zivotu jer se ne bavim prodajom, a ako je doticnom lakse da spava nocu ako nekome da negativnu ocenu neka mu bude :) Laku noc i dovidjenja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.