Nemanja

Beograd | Batajnica

Član od: 08.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je pokvaren amortizer, ponudio se da to rešimo meni na štetu. Hvala mu. Ubedjujeme da sam ga ja pokvario, što nije tačno. Ponudio sam se da mu pošaljem snimak. OBRUKAO SE ZA MALE PARE.
Covek kupio amortizere gepeka za neku masinu, kad je shvatio da isti ne mogu da drze to zasta njemu treba onda mu ne odgovaraju. Svakako je ponudjen da ih vrati nije prihvatio. Da gubim vreme ne mogu i necu.

Automobili | Oprema > Radio/CD/DVD za auto | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Radio na slici radi tako je uslikano, poslao čovek ispoštovao dogovor sve korektno. Radio prilikom montiranja na novom traktroru gde su dzekovi već izvedeni povezano kako je stiglo. Odmah je u tom trenutku izgoreo osigurač na radiu a onda i na traktoru za radio. Greška prilikom povezivanja nije bila moguća jer dzekove pogrešno povezati nije moguće. Ne uklapaju se ulazi za pogrešno povezivanje. Prodavac tvrdi da je radio ispravan ali ja sam se uverio i kod električara da radio ne radi. Prodavac odbija da preuzme predmet nazad i uveri se sam. Ne prihvatam da je greška u povezivanju moja jer je pogrešno povezati nemoguće.
Radio je ispravan, sto se vidi i na slici. To sto ste vi sprzili radio i crkao osigurac je vas problem, pogresno povezali i sad ja da vracam deo koji sam ispravan dao. Pozdrav

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

CLAN ZA IZBEGAVANJE, jedno prica drugo posalje, pa tako i za ovaj branik. . jos ga lepo pitam da li je branik polomljen i ostecen on kaze da nije i da je u ok stanju. .. ali malo sutra stize meni branik polomljen za 3 mesta, uvezan zicom, landara samo sto nije otpao deo sa njega, jepljen lepkom pa preko udarena azbestna mrezica za fasadu. . onaj moj stari branik je bolji 10 puta od ovog tvog. .. samo mi je zao sto me mogu da okacim slike branika i naseg razgovora da vidi narod sa kim ima posla i kako lazes! Jedino komunikacija protekla dobro, bas ljubazan lik sve bude ok i po dogovoru kad ono posalje neko smece umesto tog sto ste narucili. Strasn cime se sve danas ljudi bave i koliko lazu, podvaljuju i prodaju da bi dosli do novca. ..
To apsolutno nije tacno, branik je bio ceo i normalan. Mi razgvor uopste nismo vodili nego je sve proteklo preko poruka na Kupujemprodajem tako da vec tu lazete, branik je bio ceo i ostajem pri tome. Da li ja lazem govore moje ocene, ali Boze moj ne mogu svi kupci biti zadovoljni posle ovoliko godina prodaje mora naici neko ko izmislja i ko nije zadovoljan. Ja stojim iz svojih delova i svoje robe. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.