Nemanja

Novi Sad

Član od: 17.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na žalost prinudjen sam da ostavim negativnu ocjenu i komentar. Naime od Nemanje sam naručio iphone xs za koji je naveo da ne radi face id a da je sve ostalo ispravno(tako je naveo). Kada mi je stigao telefon ustanovio sam da na telefonu neće da radi prednja kamera(portet mod) to jest ne može da se udje uopste u tu opciju. Pozvao sam ga da reklamiram i da vidimo sta cemo i da mu pošaljem video kako bi se uverio u sve sto sam naveo. Pristao je da mu pošaljem video. Medjutim posle toga vise se ne javlja ni na pozive ni na poruke. zZbog toga moram da dam negativnu ocenu. Za moju nastalu štetu obraticu se nadleznima. Izbegavajte ovog clana.
Ako nisi upucen nemoj ni da komentarises. Kada prestane da radi face id opcija prestaju i mnoge druge, samim tim i portret mod.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.