Nemanja

Beograd

Član od: 06.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bicu detaljan da bi buduci kupci imali ispravnu informaciju iz mog iskustva sa ovim clanom. Dakle kupio sam telefon za koji je u oglasu pisalo da je ispravan i u dobrom stanju. Dobio sam telefon i prvog dana ga samo upalio i vratio na fabricka podesavanja. Posle par dana sam otisao kod tetke da stavimo njenu karticu i da pustimo u rad telefon, medjutim kada sam otvorio poklopac primetio sam po srafovima da je telefon otvaran, nakon vadjenja baterije video sam da je kuciste u koje ide sim kartica potpuno odlemljeno od stampane ploce. Vratio sam bateriju i upalio telefon. Posto moj teča ima potpuno isti takav koji nikad nije bio u servisu uporedili smo ih i konstatovali da je tach od ovog telefona očajan. Vrlo neprecizan, cesto nece iz prvog dodira da reaguje i td. dok tečin radi savrseno. Kada sam se obratio ovom clanu da uvazi moju reklamaciju da mi vrati novac a ja njemu telefon dobio sam odgovor da iz principa on to nece da prihvati i da je to polovna roba koja se ujedno mogla ostetiti u transportu. Ponudio mi je da resi problem oko kucista za sim karticu, medjutim to mi je neprihvatljivo jer sam kupio telefon "ispravan i u dobrom stanju". U svakom slucaju moje prvo lose iskustvo na ovom sajtu. Svakako me mozete kontaktirati ako zelite jos neku informaciju vezanu za ovo moje lose iskustvo.
Moram da demanujem izvesnog clana jer apsolutno nije u pravu. Telefon je iz porodicne upotrebe, pre pakovanja proveren i sve je bilo u redu, (sto su o meni i govorile pozitivne ocene i zadovoljni kupci) medjutim covek se javio da je dobio telefon i trazio sifru za fracanje na fabricka podesavanja koje je i inace fabricka za Nokiu (12345 ili 0000). Posle nekoliko dana se javio sa problemom kako ne valja tac i slot za sim karticu, a pritom je na tom modelu verzija taca resistive, gde covek nije upoznat sa karakteristikom, ko se i malo razume, zna kakav je to tac. Elem, posle "nekoliko dana", pitao sam ga zasto mi odmah nakon prijema nije javio da na telefonu ima "neispravnosti" da vratim novac, dao je neko objasnjenje koje moze biti sumnjivog karaktera jer je telefon kod njega bio u upotrebi (mozda je pao, pokvasen ili slicno, ne zalazim u to, telefon je polovan i niko na takvu stvar ne daje garanciju). Kaze da je telefon otvaran, Boze moj, pa koliko telefona je danas servisirano, ne kupuje nov uredjaj vec star nekoliko godina. Ponudio sam da prihvatim reklamaciju i resim problem o svom trosku, i ako znam sta sam prodao i da je sve bilo u najboljem redu, medjutim clan nije hteo takvu vrstu reklamacije, vec trazio novac nazad sto naravno nisam prihvatio. Zamislite kad bi svako kupio telefon, koristio malo pa vratio, stvarno besmisleno. Generalno jako lose iskustvo i ne bih nikako preporucio saradnju sa njim, jer se i vama moze desiti da posaljete nesto ispravno a da se clan javi iz nekog razloga da nesto ne valalja, mozda se i predomislio u medjuvremenu, ali svakako nije posteno. Ukoliko nekome bude ova moja prva negativna ocena skepticna za saradnju, vrlo rado cu poslati screenshot prepiske kako je sve izgledalo sa izvesnim clanom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.