Nemanja

Novi Sad

Član od: 17.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put od kada koristim ovaj sajt dajem negativnu ocenu, što bi značilo da sam baš revoltiran ovakvim nečovečnim ponašanjem. Čovek je posle dogovora za kupovinu gitare, i mog UZAJMLjIVANJA keša za istu, gotovo nestao - nije odgovarao na pozive i na poruke, tek posle nekog vremena dobih samo 'javiću se'. Na kraju vidim da je oglas obrisan, a od dogovora ništa. U krajnjem slučaju, moglo se javiti 'takva i takva je stvar', a ne držati u neizvesnosti nekog pola meseca. Stvarno bezobzirno i bahato ponašanje ovog člana.
Jedini koji se ovde nesto dogovorio je gospodin sam sa sobom. Niti sam mu sta obecao, niti dogovorio, jedino sto sam uradio je to da sam kulturno odgovorio na hiljadu i jednu njegovu poruku i telefonski poziv, uvek sa obecanjem da cu mu se javiti (kao sto je i sam napisao) ako odlucim da konkretno njemu prodam gitaru. Naravno da cu prestati da odgovaram posle hiljadu poruka, razumnom coveku je dovoljno jednom reci. Moje je pravo da prodam gitaru kome god zelim i po kojoj god ceni. Takodje mislim da nemam nikakvu obavezu da obavestavam bilo koga o tome da li sam je prodao. Zvalo me je minimum 50 ljudi, od kojih je 49 bilo kulturnije od "revoltiranog" clana koji ostavlja negativne ocene jer su pogodjena njegova osecanja, kao da ja zivim od KP pa mi ocene nesto znace. Zamislite da moram da zovem posle svakog od njih i da ih obavestavam pojedinacno da je gitara prodata. Na kraju, gitara je otisla definitivno u prave ruke i to za manju sumu novca nego sto mi je "revoltirani" clan ponudio. Nije sve u lovi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.