Nemanja

Kragujevac

Član od: 12.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Receno mi je da je sve ispravno na telefonu osim WiFi-a, kada sam pogledao telefon i resio da kupim, ubacim karticu on mi je rekao da ubacim kuci zato sto nema iglicu da otvori. Nasli smo iglicu i nekako otvorili, ubacio sam karticu i telefon nije hteo da nadje mrezu. Rekao mi je da je zakljucan na iCloud i zvao neke u servisu. Na kraju nije mogao da ocita karticu i dzabe sam dolazio i potrosio gorivo na put. Pokusao je da me prevari jer je rekao da je sve ispravno i simfree! !!
Prvo, negativna ocena nije nikakvo resenje. Drugo telefon jeste sim free nemoj da pricas da nije hteo da nadje mrezu kad nije tacno nalazio je mrezu ali nije hteo da pokazuje kad zvoni sto uopste nisam znao. Niko nije hteo da te prevari zato smo se i dogovorili za licno preuzimanje i problem je resen sa icloudom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.