Nemanja

Loznica

Član od: 09.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon kao nov, ekran perfektan a stigne mi tel. sa rezom od 1cm na ekranu i više sitnih ogrebotina.
Covek mi se javio i poslao podatke da mu posaljem telefon,nije pitao nista sem da mu spustim cenu,spustio sam,na slikama se videlo da na ekranu ima sitnih ogrebotinica,koje on nije dobro pogledao,poslao sam mu telefon,javio mi se i rekao da na telefonu ima ogrebotina,pitao sam ga da li hoce da mi vrati telefon on mi je rekao da mu uplatim na racun vecu svotu novca nego onu za koju sam mu ja dao i on ce meni poslati telefon,rekao sam mu da to ne dolazi u obzir i na kraju je rekao da mu nije do telefona i da ce ga zadrzati.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili razmenu, trebao moj mob po dogovoru da ispraznim (što jesam) i da vratim na fabrička podešavanja (što na sreću nisam). I posle dogovora mobilni nudio drugome za pare. Pa ga nije prodao i onda meni pisao na KP da mi ga kao donese jer ga nije prodao. Niti me zvao, niti pisao na mob, niti došao u radnju gde sam mu objasnio da dođe, niti odgovarao na moje poruke i na Viber. Na kraju ga kao prodao trećem jer mene nije mogao da nađe. Dečko je klinac koji ne zna ni šta je reč, ni šta je dogovor, muljavina obična, zavlačio me 3 dana i poed dogovora prodao drugome. Za teško izbegavanje.
Trebali smo da se nadjemo da se razmenimo sa telefonima,meni nije odgovaralo vreme koje je njemu odgovaralo jer radim i ne mogu da stignem uvek,jedan drugar je hteo da uzme za pare ali je na kraju odustao,ja sam se javio Zlatku nije mi odgovarao na poruke i u toku dana me zvao neki decko i hteo da pogleda telefon,telefon sam prodao njemu mozete i videti ispod ocenu za iPhone 6s,nisam prevarant niti lazov mozete pogledati i moje ostale ocene,ja se izvinjavam Zlatku jednostavno nismo uspeli da se nadjemo u vreme koje je odgovaralo njemu i meni ovo je mnogo glupo ispalo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.