Nemanja

Bujanovac

Član od: 18.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslate su mi cizme broj 43 umesto 45, kada sam ga kontaktira da su poslate pogrešne, rekao je resicemo i posle toga me je blokirao. Dobro razmislite pre kupovine. ..
Zaista jedan nekorektan clan,i ne mogu da razumem ovakav bezobrazluk, Prilikom porucivanja naglasimo da se posalje uz velicinu i duzina gazista u CM!. Ovaj gospodin(ako se tako moze nazvati) porucio je velicinu 44 sa duzinom gazista 28cm, kod ovog modela cipela duzina gazista od 28cm odgovara broju 43 koje smo mu i poslali. Kada su stigle rekao je da ne odgovara velicina 43 i da zamenimo za 45, i u tom slucaju iako nije bila nasa greska mi smo zeleli da mu izadjemo u susret i zamenimo. Posle toga javlja se na drugi oglas i trazi zamenu za drugi model,jasno priznajuci da mu broj ipak nije problem vec mu se verovatno ovaj model ne dopada,a da pritom mi snosimo troskove slanja. Ocigledno ovakvi clanovi nisu upoznati sa uslovima trgovine na sajtu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.