nemanja

Bačko Petrovo Selo

Član od: 12.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam nesto mnogo da kazem, blago razocarenje. Par puta sam trgovao sa ovim clanom, prodavao mu neke ventilatore, kupio je od mog drugara takodje graficku kartu, nismo imali problema sa njime do sada, medjutim desava se sledece. Nalog je od Nemanje Rajkovica, a na istom trguju i on i drugar Goran Jederan. Porucio sam GTX 1070 Strix, uplatio novac unapred Goranovoj mami, Gordani, a zatim mi je poslata neispravna GTX 670 ili nesto slicno te klase. Ceo paket mi je od starta bio sumnjiv jer je imao samo 800 i nesto grama (mereno vagom u Posti prilikom predaje paketa) dok je karta koju sam porucio trebala imati nesto preko kilogram bez ambalaze. Kontaktirao sam Gorana i objasnio mu problem, kaze ne zna on nista videce sa zenom mozda je ona pogresno spakovala (sasvim slucajno neispravnu kartu u vrednosti od 10eura), javljam se za sat vremena. Ajde rekoh da sacekam par sati da mi objasni o cemu se radi, medjutim naravno, nije se javio ceo dan, ostavio me je tako da cekam njegov odgovor kao magarac, a kada je uzimao novac onda je mogao odmah da lomi sebi noge do bankomata, nema veze. Obzirom da poruke cita i neodgovara ja sa punim pravom smatram da sam ja ovde prevaren i shodno tome cu poceti i ja sad da delujem, nije do 250eura nego do principa i nece mi biti zao da potrosim jos 2500eura da uzmem svojih 250 nazad. Nije Srbija velika i nije Backo Petrovo Selo na kraj sveta i opet cu navesti ono sto sam naveo i u poruci na Viberu, nije 250eura vredno svega ovoga, veruj mi druze. Kada sam mu slao pakete adresa je bila jedna, a kada salje pakete onda je druga. Sve u svemu ovde nisu cista posla, cuvajte se ovog clana, a uskoro boze zdravlja vidimo se i na sudjenju kada podignem privatnu tuzbu. Pozdrav.

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Laž u samom imenu oglasa. Kupio sam adapter na samo verovanje tačnosti oglasa što je bila moja greška. Imam 144hz monitor koji nema display port, kupio sam novu grafičku koja nema dvi izlaz i trebao mi je adapter, naiđem na oglas, pošaljem poruku prodavcu da mi pošalje sve je bilo super dok nisam uključio adapter otišao u display properties da vidim da nemam opciju preko 60hz. Proverim ovaj adapter na Amazonu i vidim da i ostali kažu da ne podržava 144hz. Pozovem prodavca sve mu lepo kažem i on meni prodaje priču da treba posebno preko nvidia programa da se namesti, uđem u nvidia program napravim custom 144hz rezoluciju gde mi se samo monitor ugasio tj nije bacao sliku jer taj adapter ne podržava to. Razmišljao sam da li da dam negativnu ocenu jer je možda samo prodavac bio ne upućen u ono što prodaje. Ali ipak mogao mi je ponuditi povrat novca ali ne, imao je priču spremno zašto baš meni ne radi. Ja sam oštećen za samo 700 dinara, možda ki zatreba adapter za nešto drugo ali znam da sa ovim prodavcem više neću sarađivati. Opet kažem, možda je stvarno prodavac ne upućen jer kaže da je njemu radio i on nije primećivao razliku od 60 i 144hz. Što bi rekli benefit of the doubt. Ako znate šta kupujete onda nebi bio problem, možda da sam ja proverio adapter na Amazonu pre kupovine nebi imao ovo iskustvo. Pored toga što adapter nije radio ono što mu je naznačeno ostalo je sve bilo OK, komunikacija i lepo zapakovan paket.
stari monitor, kod mene na samsung odisey g5 radi savrseno,verovatno je stari monitor, kupac me nije pozvao da mi vrati nego da kaze da mu neradi 144hz,ponudio sam mu da cu pogledati resenje, posle toga se nejavlja, zbog 700din se nebrukam a ako se javi vraticu mu ali da skine ocenu

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

ovako covek za sluje ocenu 0 od mene ali bas tako komunikacija je bila odlicna dok mi nije poslao telefon hvalio ga je da je u odlicnom stanju da mu baterije traju 3 dana jedna, druga dva dana i treca baterija traje jedan dan i rekao mi je da imam garanciju 7 dana ako nesto nije u redu sa telefonom. Kada mi je stigao telefon nista nije bilo tacno sto mi je GARANTOVAO ajde sto baterije ne mogu ni 15minuta da izdrze nego ne moze telefon ni mrezu da uhvati i posle svega covek se ne javlja ne odgovara na poruke. .. .. da li je moguce da postoje ovakvi ljudi, mada po meni ovo nije covek.
Telefon je maksimalno ispravan a nigde nema garancije za baterije ni u jedjoj radnji,poslao sam mu 3 baterije gomilu maskica i tipkica,rekao sam mu da ima garanciju na telefon ne i za bateriju a telefon je ispravan tako da ova njegova ocena je nebitna

Mobilni telefoni > Xiaomi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat paket i nije preuzet posle čega sam morao da platim duplu poštarinu. Pravda se da je pozajmio profil drugu. Dobio broj od druga tel. Ali se ne javlja.
Nisi nazvao mene da ti posaljem za postarinu,javi se aoo hoces da ti platim postarinu ali da skines ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.