Nemanja

Smederevska Palanka

Član od: 18.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin Nemanja tvrdi da nije porucio telefon. DOKAZ: a Odgovori Javite samo kad budete poslali telefon na ovaj broj koji sam poslao 05.07.2017 09:31h Nemanja Odgovori pozz 05.07.2017 09:30h slavko Naravno, pozzzz Pročitano 05.07.2017 09:29h Nemanja Odgovori I cenu ste rekli 11000din 05.07.2017 09:29h Nemanja Odgovori Evo podaci Nemanja Milosavljevic Smederevska Palanka 11420 Vodice BB 0655298328 05.07.2017 09:28h Nemanja Odgovori
Izvinite,ja kada sam porucio telefon,kasnije 5-10min najvise sam vam napisao da mi ne saljete telefon,jer je replika,nisam procitao to,kada sam procitao rekao sam vam da mi ne saljete telefon jer je replika,vi ste pregledali poruku,ali ste ga poslali,ja sam se izvinjavo i jedno 3-4 poruke sam vam se izvinjavo i rekao da mi ne saljete telefon,vi ste te poruke pregledali i nista niste odgovarali,aks me je zvao i rekao mi je da imam posiljku iz kragujevca,ja sam rekao da je to greska,da sam rekao coveku da mi ne salje telefon,ali mi je on poslao!!!

Automobili | Oprema > Radio/CD/DVD za auto | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na žalost moram upozoriti na opasnost. U oglasu stoji da je radio kasetofon ispravan i da ima kod a to evo ne odgovara istini. Kasetofon je ne ispravan, kasetaš je pokidan, kod za aktivaciju mi nije hteo dati, kad sam tražio jednostavno je pobegao. Pokušavam ceo dan da ga dobijem na telefon, neće da se uključi. Šta reći za takvog prodavca. Najkraće, čuvajte se ljudi.

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto | Vuferi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je neispravan zvučnik. Krajnje nekorektno.
Kod mene je radio mozda od transporta

Automobili | Oprema > Multimedije za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je radio kao po dogovoru i rekao da sve radi ali usb nije radio. .. .
Druze kod mene je USB radio,normalno sam koristio radio sa USB-om...a transport je bio bezbedan bas dobro...tako da...ne znam sta da vam kazem...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.