Nemanja

Niš

Član od: 17.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je telefon, rekao da je u perfektnom stanju sto je i pisalo u opisu oglasa, dopisivali smo se, reko je da je tel kao nov i da radi perfektno. Kad sam uzeo telefon prvo je bio na dosta mesta ulubljen, na vise mesta izgreban, a na slikama je bio kao nov a uzivo katastrofa. Plus baterija drzi 2 sata, plus tač ne radi uvek mora da se pritisne po nekoliko puta. I blokirao me je. Znaci ne preporucejem saradnju sa ovim clanom. Ne bih kupio od njega vise ni silikonsku maskicu. Nista nije tacno sto pise u opisima oglasa. I blokira odmah kad sam mu reko i pitao ga sta mi je prodao ovo. Treba da kupim novu bateriju i novi displej. I plus ostaje ceo izgreban i ulebljenja na vise mesta. KATASTROFA ! !!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne kupujte telefone od ovog lika. . prodaju kopije telefona, nedavno sam kupila iphone 5 koji posle gasenja vise se nije upalio. ..

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ocena se odnosi na telefon Sony Xperia E1, jer dogovor nije ispostovan sa njegove strane, najpre me je ubedjivao da su slusalice i punjac originalni i idu uz telefon (slusalice iz proslog veka, sundjeri skinuti, .. punjac neki bezveze-cisto da se otkaci od njih), uzela sam takav paket preko Vip-a i znam sta ide uz taj telefon. Zvucnik slusalice ne radi dobro, u servisu su mi rekli da iskoristim garanciju da ne placam medjutim doticni mi je onda rekao da to nije njegov telefon vec nekog tamo. Iako je u oglasu pisalo da je telefon star samo 6meseci i jos uvek u garanciji, garanciju dakle nisam dobila, niti je njega uopste zanimalo da mi izadje u susret na bilo koji nacin. Negativna ocena! !!
Ovo je stvarno smesno, telefon sam doticnoj prodao pre tri meseca tada je dala pozitivnu ocenu a sad negativnu i to na drugi oglas ispada ljudima ako ne ides po volji okrenu misljenje i tad daju negativne komentare. Trebala je sacekati da joj dam svu opremu i garantni list i na kraju opremu sam joj nakon nekog vremena odneo cak iz jednog kraja grada u drugi cekajuci je pola sata i to nije sacekala doticna vec njena cerka, mogla je jos navesti da sam to namerno uradio dao tu opremu iz 'proslog veka' jer sam video malo dete. A garantni list koji naveden od osobe od koje sam kupio telefon mi nije poslala i cekao neko vreme na to i na kraju nisam ni dobio i odustao. Sto se tice slusalice koje su tacnije od Lg telefona nisu toliko koristene bas su dobro radile na Sony odlicno se cuju bolje nego original i kao sto je navela iz 'proslog veka' na tim slusalicama ne idu jastucici jedino ako se potrudite za njihovu nadogradnju, a punjac je univerzalni kupljen novi jer original pokidana zica i nisam hteo dati taj, a zvucnik je odlicno radio a sad sta rade s tim telefonom prosto me ne zanima. Toliko od mene...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.