Nemanja

Požarevac

Član od: 25.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pisem na kp i ne dobijem na kraju odgovor. Zovem ga i dogovorimo se da mi posalje danas za sutra. Sutradan zovem kaze poslato i na kraju mi javi da mu jos nije dolazila kurirska sluzba i da nema jedan od delova za koji smo se dogovorili - nije ni poslao niti proverio da li ima delove pre dogovora. Maksimalno neodgovorno i ne korektno ponasanje clana, poslovnost i odgovornost nula.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto 7000din otkup fara, naplaceno je 7800plus postarina, receno je da je far u odlicnom stanju, dobio sam far sa polomljenim unutrasnjim nosacima sociva. Far je bio lepo upakovan i sa spoljne strane fizicki neostecen, tako da u transportu to nije moglo da se desi. Izbegavati prodavca maksimalno

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Zamolio sam ga da uslika svaki tocak pojedinacno, on je tvrdio da nema potrebe jer su svi isti lao onaj na slici. Kada sam organizovao preuzimanje, on je naplatio 1000 rsd preko cene, zato sto je morao da iznese do auto puta, a to meni nije pomenuo. Felne su izgrebane, 2 gume su u veoma losem stanju i starije 2 godine od datuma koji je on prikazao na slici.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam prodavca za led stop reko mi da ima i da ce sacuvati kad sam doso da uzmem 100km kaze nema izbegavati ovog prodavca. ..
Da je procitao i da je pitao znao bi da je stop obican a ne led kada se prodaje led stop pise led stop audi a6 ili stop sa diodama a ne stop za audi a6 Ljudi citajte opis ili pitajte Pogledajte moje ostale oglase

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucili smo ljuljasku sredinom aprila po ceni od 140€ posto brze poste ne nose gabaritne stvari uspeli smo sami da sredimo prevoz da bi ljuljaska stigla sva umusavljena. Prodavac je rekao da je to sve zbog transporta iako se vidi da je ofarbana veoma lose, i to smo zanemarili. Naplatio nam je 150€ umesto 140€ i poslao ljubicasti jastuk umesto zelenog. Rekao je da ce to resiti, da ce doneti drugi jastuk i vratiti tih 10€ medjutim od tada se ne javlja. Veoma losa komunikacija, neispostovan dogovor a da ne pricam o stanju ljuljaske(ofarbana je kao da su se deca igrala iako on tvrdi da ih ne farba vec neko drugi ali svakako ne bi smeo da salje ljuljasku u takvom stanju). Stvarno nekorektno sa strane prodavca.
Kao prvo: dransport nisam ogranizovao ja vec kupac jer je tada slanje bilo obustabljeno zbog korone Kao drugo: svako moze doci licno i pogledati ljuljasku i odustati ako mu se ne dopada Pogledajte moje ostale ocene pa zakljucite i sami

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE KUPOVATI OD NJEGA! !! Telefon koji mi je prodao je potpuno unisten i nesipravan, iako to nije naglasio u oglasu, cak je i u komunikaciji preko poruka to precutao. Na moj zahtev da mu vratim telefon u primljenom stanju i da ja platim postarinu, odbio je pod izgovorom da to i nije njegov telefon, vec da je to prijateljev telefon koji je on samo postavio na oglas.
Telefon je isao za delove kao sto je pisalo u oglasu, covek je primio paket i posle toga je otisao u servis kako mi je rekao da prepakuje svoj telefon u telefon koji sa mu ja prodao i navodno mu je covek koji je radio u servisu rekao kako je telefon unisten. Koja budala bi primila telefon nazad koji su oni vec dirali i prckali oko njega, ko meni moze da garantuje da iz telefona nije izvadjena kamera ili slicno sto mu treba i njegov deo vracen kod mene u telefon i on meni vrati telefon i kraj price. Lepo je u oglasu pisalo telefon ide za delove, tako da nemas prava na negativne ocene Pogledajte moje ostale ocene pa vidite o cemu se radi
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.