Nemanjikus

Beograd | Novi Bg.

Član od: 18.07.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim clanom! Iskustvo skoro isto kao i prethodnih par nezadovoljnih prodavaca. .. Trazio da mu posaljem laptop i kad sam poslao nije preuzeo uz navod da nije bio kod kuce itd. .. Ni to nije problem jer je sam predlozio da uplati postarinu ali ocigledno covek samo LAZE! !! Te uplatice, te uplatio je pa proverice ali novac nisam dobio uopste. .. Ocigledno da zeza prodavce po kupujemprodajem. .. Nazalost prvi put negativnu da dajem kupcu i to zbog smesnih para. ..

Usluge | Zdravstvo > Nega starih i bolesnih

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle dugogodisnje trgovine preko kp, prvi put u zivotu dolazim u situaciju da dajem negativnu ocenu. Velika kolicina bezobrazluka, nedgovornosti i pre svega manjak komunikacije(ne odgovaranje na poruke, neodgovaranje na pozive, pisanje posle par dana itd). Zamoljen sam da posaljem paket putem postexpressa i sve sam uradio kalonej clan zahtevao i bio veoma strpljiv, ali nakon desetak dana nadmudrivanja i cekanja da se paket preuzme, na kraju je meni paket vracen i ja placam duplu postarinu za neurucen paket. Nikad nisam imao ni slicno iskustvo kao ovo, te je ovo za meni bio sok koliko neki ljudi mogu biti neodgovorni sto se tice trgovine putem interneta. Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim clanom!
Totalno ne opravdan potez clana, posto radim u Covid bolnici i ne stizem otici u postu, lepo sam zamolio coveka da posalje svoj broj racuna kako bih unapred uplatio iznos za duplu postarinu i ceo paket da se opet posalje, od clana nisam dobio odgovor, stoga smatram da 31 pozitivna ocena govori sve, nemam reci za ovaj bezobrazluk i ne razumevanje.

Lov i ribolov > Lov | Odeća i obuća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin me je kontaktirao pre 11 dana vezano za trgovinu, predlozio sam cenu koju je odmah prihvatio jer je bila vise nego povoljna. Trazio je da ga sacekam do petka 21.06. sto sam naravno sacekao. Tad su pocela lazna obecanja o uplati bankingom sto se nije desilo, pa je usledilo teren i zauzetost celih 8 narednih dana bez odgovora ni na jednu poruku. Mislim da je ovo prevrsilo svaku meru i preslo svaku granicu.
Ovo nema smisla, nismo ni trgovali on dodeljuje ocene?! Bezobrazluk i sramota! Molim za hitno uklanjanje ove ocene i za pregled dopisivanja sa istim clanom!!!

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Eksterne baterije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle skoro 7 godina saradnje sa clanovima na KPu došao je i taj trenutak da moram nekome da dodelim negativnu ocenu. Mislim da to prilicno govori o doticnom i ovoj situaciji. Veoma neodgovorno ponašanje - nepreuzimanje pošiljke, neodgovaranje na poruke, nepoštovanje dogovora više puta itd. Bio sam maksimalno strpljiv, ali ne vredi. Zaista ne preporucujem saradnju ili mu barem tražite duplu poštarinu unapred radi nekog osiguranja - da ne biste prošli kao ja
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.