Nena

Beograd

Član od: 03.07.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | CRT televizori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da uplatim tv i dodjem licno da preuzmem, oglas obrisan zbog naseg dogovora ali nikako da dobijem podatke za uplatu i posle 10-ak dana zavlacenja navodno prodat tv drugom, vrlo neprofesionalno.
Mogu da razumem da sam u gomili svojih obaveza i telefonskih poziva koje sam imala za oba televizore Vas smetnula sa uma zato sto se niste javili dana kada smo se dogovorili, pa sam mislila da ste odustali (na šta ste imali pravo) ali ne mogu da razumem Vašu malicioznost da napišete da je opis iz oglasa netačan obzirom da nikada niste videli i proverili uživo ni jedan od televizora. Zahvaljujem što ste mi uputili kritiku jer će me to učiniti da budem još bolja i efikasnija u kontaktu sa svojim kupcima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.