Nena

Beograd | Zemun

Član od: 28.08.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja-djica Nena mi je objasnila da ce poslati trenerku juce, zatim mi istog dana oko 23h salje poruku da jakna nije poslata zato sto im je nestalo velicine. Izvinite, ali morao sam dati negativnu ocenu jer supruzi mi je rodjendan i hteo sam je iznenaditi jaknicom, a sada nemam vremena nabavljati drugi poklon. Izvinite, ali mislim da je negativna ocena zasluzena, da ste javili ranije u toku dana, nista ne bi bilo.
Naravno da se ne slazem sa obralozenjem postovanog gospodina Tomislava Simica. Ne znam da li se negativne ocene daju ukoliko obavestite kupca da nemate trazenu velicinu,jer su kolicine koje ste imali prodate.U medjuvremenu....Za 24 sata od prvog javljanja do poslednje komunikacije...ne sutra dan,prekosutra ,ne uopste. Nastojim da se u svakoj situaciji ponasam korektno,poslovno,...ljudski.Vracam novac ukoliko kupac nije zadovoljan....Ako zeli zamenu robe-menjam....Vece....Manje..Merim...Slikam....Ali ne znam kakve neko ima namere i kakvi su njegovi planovi. Zaista mi je zao sto je samo moja jakna morala da bude gospodje Simic poklon i sto su se jakne u medjuvremenu prodale....Imam butik i nisam 24 sata u njemu da sve znam. Izvinjavam se . Negativnu ocenu ja necu dati jer ne volim nista sto je negativno. Moji kupci me dobro znaju - pisali su komentare ....Buduci ce me upoznati. Gospodinu Tomislavu Simicu zelim svako dobro....Gospodji srecan rodjendan ... Srdacan pozdrav Nena
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.