Nena

Vršac

Član od: 29.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trebali smo zamenu da izvrsimo, preuzeo je telefon a nije poslao ide mu krivicna prijava.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trebali smo zamenu da izvrsimo, on kaze da je poslao a da nema broj posiljke, ja ga zovem posle nekoliko sati da pitam za broj posiljke on se ne jaljva, na kraju se ispostavilo da nije ni poslao, stvarno neozbiljan
Cist bezobrazluk, čekao da ja prvi pošaljem pa će onda, kao, i on, od podne pa do po podne nikako ne stiže.......pripazite na ovog clana, ovakvih je jako puno na KP.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako pitam coveka kako radi nacin razmene posto i pre kad sam prodavao nikad se nisam menjao na daljinu. On mi kaze ti uplatis posaljes mi broj paketa i odma nakon toga ja uplatim i ja tebi posaljem broj paketa i obojica proverimo posto ja doplacujes za njegov ja cu njegov paket platiti u iznosu od 25 eur kad mi stigne a on moj nista izgledalo mi je fer nazvao sam coveka cuo sam mu zenu u pozadini i decu koliko sam video i to je to sve ok konto sam stariji covek nije neki boze sacuvaj. kad sam mu poslao broj trebalo mu je 7 sati da mi kaze da krece sa posla da posalje paket pa ako stigne naci to mi govori u 5 h a radi od 7 ujutru tad mi je pocelo biti sumljivo itd nakon nekog vremena covek mi se nije ni javljao uopste morao sam non stop da zovem izgledalo mi je sumljivo i otkazao sam danas ujutru posiljku. moj utisak Doticni nenad nije ispostovao svoj dogovor i pokusao je da me prevari u tome nije uspeo i to je jako bedno za coveka njegovih godina meni bi bilo sramota iskreno . Pozdrav nek ti je onako kako i ti drugima zelis.
Od juce po podne i danas mi nije nidocega, smrtni slucaj u familiji, nisam stigao da odradim neke bitnije stvari a ne da se setim nekog telefona. za ne odradjenu kombinaciju mene ovaj korisnik negativno ocenio????? nemam reci, al neka mu je na cast....... (Darko-jako su male pare da bi se gubio obraz)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.