Nenad Đorđević

Beograd

Član od: 27.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako, pošto se ovim bavim punih 14g i do sada nisam nikome dao negativnu ocenu(čak sam se i sada suzdržao) mislim da je vreme. Gore navedeni gospodin me pitao za telefon, objasnio sam mu sve do detalja, čak sam i pristao da mu lično uručim telefon bez ikakvih troškova ( živi 20 km od beograda). Kada sam došao na adresu isti mi ne da novac za telefon dok ne otvori telefon i ne uđemo u kuću, rekoh mu da ne ulazim u kuće, da telefon može da otvori ispred mene ali samo da mi preda pare, na šta je on ste to odbio i počeo da priča ko zna sta ja prodajem itd. .. . Ps, prodajem od 2010 godine, od 2012 sam na" kupujem prodajem", svi znaju dobro sta prodajem, ocene govore izmenu ostalog.
Bas tako kao sto je gospodin napisao. Pristao je samo na varijantu da mu dan novac znači 1100 eura i da ode, bez da udje na 5 minuta da probam telefon i punjač. On nema vremena. Bezobrazluk za šta daje negativnu cenu. Želim Vam sve najgore u poslovnom životu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.