Nenad Jovanovic

Ruma

Član od: 14.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Huawei | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna OCENA kao vrata ! Da se ja pitam ko ima 3 negativne bi izgubio svoj nalog na ovom sajtu Da ne dužim previše poručio - nije podigao Za paket od 399 din ja sam platila 780 din duplu poštarinu Sramota za današnje " muškarce " . .. pretužno.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Продаје патике које не одговарају опису( одлепљене, ђонови излизани), у опису наведене у ТОП стању. На моју рекламацију одговара " друже, шта си очекивао за 1500 динара". Не жели никакав договор , на крају ме и блокирао.
Patike su spram cene koja je bila u i više nego koretnom stanju,a što kupci očekuju da je neko lud da poroda patike od 12000din u top stanju za 1500din,ja tu stvarno ništa ne mogu,gospodin nije ni pitao da li imaju nekih oštećenja,već poleteo kao muva bez glave misleći da je neko lud a on mnogo pametan!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako ne odgovoran clan dogovorili smo se da mi ostavi telefon za petak , medjutim ja mu se javim iz razloga jer je obrisao oglas ja mu napisem druze je l si mi ostavio tel on kaze prodao sam ga za vise , dogovor je dogovor kad naucis da trgujes onda se javi, a do tada ne preporucujem nikakvu saradnju
Svakom je u interesu da svoj telefo n proda za vise para. Svako ko trguje razumece i shvatice da je ova negativna ocena toliko nepotrebna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.