Nenad Kremenović

Novi Sad

Član od: 28.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auto stakla

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Šta da kažem? Neozbiljno! Oglas je postavljen pre 6 dana; ja sa javim za kupovinu posle 3 dana, znači ubrzo po objavljivanju oglasa. Ne postavljam pitanje cene (15 evra), mada čovek isto staklo (ali desno) prodaje za 700 dinara; sve se dogovorimo i juče 5-tog dana dobijam uveravanje da će pošiljka otići prema meni danas i da ću, radi praćenja, dobiti broj pošiljke. .. Da bi danas, šestog dana od objavljivanja oglasa u 13:21 dobio SMS interesantne sadržine, u kome uz izvinjenje što ne može da mi pošalje pošiljku, između ostalog piše: ". .. pošto sam staklo izgleda svojevremeno prodao. .. " I ". .. hvala na razumevanju. .. " Svojevremeno! Šta to znači? Termin "svojevremeno" znači. "nekada davno". I kako da razumem nešto što ne razumem? Pusti oglas pre šest dana za robu koju nema, da bi posle šest dana sam obnarodovao da tu robu, ustvari, nema. Neozbiljno do zla boga. .. Nisam mislio da dajem ocenu, međutim kada sam, istog dana, na sajtu "MOJ AUTO" video isti oglas od iste osobe postavljen: 09.01.2021, ID oglasa: 2866856, ali sa prodajnom cenom od 25 evra, koji nije obrisan zbog navodne greške, sve mi je bilo jasno. Dakle, ocena, ne 1 već 0! 0 0
Lepo se obratih i izvinih, što sam kada je dogovorena prodaja ustanovio da staklo nemam na lageru! Šta je tu nejasno. Čovek iskonstruisao pisanije i teoriju zavere uroćenu protiv njega, od strane mene. Šta da kažem! Ako ćeš biti srećniji što mi dade negativnu ocenu na pravdi boga, Neka ! Svako dobro želim i najviše zdravlja u ovom ludom vremenu. Živeli !

Uređenje kuće > Kuhinjske stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PREDMET NE ODGOVARA OPISU NAPISANO JE DA JE CAURA NA TELU MALO OGULJENA A ONA JE PUKLA I KAO TAKVA SLAVINA JE NEUPOTREBLJIVA
Slavina u potpunosti funkcionalana. U tekstu navedeni estetski nedostaci - propraćeni sa 6 detaljnih fotografija. Revoltiran visinom poštarine od 308din. na koju ja ne mogu uticati, izlaže netačne - lažne tvrdnje o slavini. Prethodno pretio da neće preuzeti paket!

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata jakna je FLEKAVA i PRLJAVA, sa ostecenjima platna (rupama) oko lastisa na krajevima rukava i jasnim tragovima dugotrajnog nosenja. I ako je u oglasu pisalo: "Jakna je bez ikakvih felera i fizičkih oštećenja, minimalni i uobičajeni tragovi nošenja. " - clan je bio dodatno upitan da li postoje bilo kakva ostecenja ili ozbiljniji tragovi upotrebe - na sta je clan odgovorio: "Generalno, jakna nije nova pa samim tim ni boja nije intezivna. Drugo ne znam šta bih naveo, sve je o. k. " Jakna je u stvari samo za kantu ili mozda za nekog automehanicara koji zimi leze pod auto. Ignorise poruke i svaki pokusaj da nastalu situaciju resimo sporazumno. ITEKAKO ZASLUZENA NEGATINA OCENA i Prijava administratorima sajta.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.