Nenad Markovic

Pirot

Član od: 21.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Datuma 13.10.2017. dogovoreno da mi pošalje Samsung S5. Obećao da će poslati u ponedeljak, 16.10. Danas je 23.10. , ništa nije stiglo, prethodno sam slao i SMS i KP poruke na koje nije odgovorio, danas mi je tek odgovorio da je prodao telefon. Meni prošlo deset dana bezveze, gubim vreme i čekam njegov telefon, ne gledam druge oglase, niti stiže telefon, niti obaveštenje da je prodato. Negativna ocena, jako neodgovorno, oprez za buduće kupce!
prvo ne znam sta iz mog oglasa nije tacno ,drugo komunikacija jeste protekla dobro ,trece tip je nudio nizu cenu od trazene ,trce zvao me je telefonom u 22h sto ja smatram nepromisljeno i bezpotrebno i sto me je revoltiralo ,,sledeceg jutra me kontaktirao tip sa kojim sam se dogovorio u dve reci kome je cena odgovarala i to je to KRAJ !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.