Nenad Nesic

Smederevo

Član od: 27.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nerado dajem negativnu tj ovo je prva ali lik mi svesno poslao neispravan tel onda se nejavlja cak me i blokirao u porukama ZATO PAZITE STA NARUCUJETE OD COVEKA JA SAM KALIRAO 5000din ali se ostali pazite.
strasno,bez Komentara kakvi ljudi ima,ocekuje da samsung drzi bateriju 2-3 dana i da ne blondzi pri koriscenju interneta,KO SE IOLE RAZUME STA JE SAMSUNG S2 RAZUMECE,HVALA

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac me je prevario poslavsi mi predmet(NOKIA E75) koji apsolutno ne odgovara opisu iz oglasa i pritom je bio drzak i nije pristao da mi vrati novac a ja njemu mobilni telefon. IZUZETNO NEPRIJATNO ISKUSTVO! Ne preporučujem bilo kakvu trgovinu sa dotičnim korisnikom, jer se u dogovoru koristi lažima i manipulacijama.
ovaj covek je lud,tel je od drugara ja sam samo p\ostavio oglas,a oni su se dogovarali,inace tel je u dobbrom stanju, a valjda dugme za slikanje ne radi,pa hoce da ga vrati
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.