Nenad S.

Valjevo

Član od: 29.09.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Kišobrani

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je prodao kišobran za 3000din, navodeći da je u odličnom stanju, jako malo korišćen i kupljen u Londonu. Od svega što je naveo jedino je tačno da je kupljen u Londonu. Ljudi moji, kišobran je star između 40 i 50 godina, što potvrđuje njegov starinski miris ali čak i smrad. Cim sam ga izvadila iz futrole počeo je da se raspada, i što je najgore čovek me sve vreme ubeđuje da sam ja polomila kišobran, kao da sam se tukla sa njim. Znaci nisam ga nijednom koristila, a imam kineske kisobrane koje bacamo i gazimo a I dalje su u funkciji godinama. Ostala sam bez 3000 din, kišobran je bačen, plus čovek mi vredja inteligenciju da sam ja pri vadjenju kišobrana iz futrole isti polomila. Predložila sam da mi uplati hiljadu dinara[a realno trebalo bi 2500 din]što je on negodovao, pa na kraju rekao da će uplatiti danas, što nije uradio. Prvi put dajem negativnu ocenu, kupovala sam polovne patike , koje su na kraju bile lepljene , bez da mi je rečeno i nisam ni reč rekla ali da me neko ubeđuje da sam polomila kišobran pri vadjenju iz futrole, nisam jos doživela! !!
Gospodjo, sram Vas bilo za ovo. Ali sram. Vi mislite da je neko lud i da ce Vama da prihavata sve sto Vi zelite. Za sve koji budu citali ovo, da znaju sledece. Vece pre slanja, doticnoj su poslata 2 video snimka sa otvaranjem proizvoda i detaljnim prikazom svega. Ona odusevljena. Nakon dolaska proizvoda kod nje, ona je zvala i rekla DA NE ZNA KAKO SE OTVARA KISOBRAN. Ne zna, jer to nije za svakoga, to je Burberry kisobran, a ne kinseki na koje je doticna navikla pre. Ja joj lepo objasnim i preko vibera na video poziv. U tim silnin pokusajima njenog otvaranja,vuce, sile.... ona lomi kisobran. Nakon toga me zove i kaze da su ispale zice tamo gde se otavara. Pa naravno da su ispale. Moraju ispati kad ste vukli, cinali i lomili. Prihvatio sam da vratim 1.000 dinara, ni sam ne znam zasto i danas je trebalo da joj vratim. Ali posle ovoga naravno da ne. I imam dokumentovane njene poruke, gde potvrdjuje da je kisobran stigao ispravan i da je verovatno njena krivica. SRAM VAS BILO.

Automobili | Delovi i alati > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trgovac je poslao pogresan deo umesto desnog poslao je levo krilo auta, u tel razgovotom mi je rekao da sam mu porucio levo krilo kada sam mu dokumentovao porukom sta sam porucio napravio se lud i rekao da nece da mi vrati zato sto nema drugo. .. .
Postovani, ja sam oglas postavio usluzno. Nemam veze sa tim niti je to moje. Lepo pise u opisu oglasa da je usluzan. Molim Vas to resite sa vlasnikom tih delova.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.