Nenad Stepanovic

Leskovac

Član od: 31.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Upozorenje za sve buduce clanove KP: Clan je pre 20 dana oglasio prodaju sata Huawei gt2 po ceni od 150eur. Javio sam se i receno mi je od strane clana da sat ipak nije kod njega vec ceka isporuku od Vip-a posto je narucio telefon a ovaj sat bi dobio kao poklon od njih, stoga ceka isporuku od Vipa. ( komunikacija zapoceta 11.04. '20 ) Uprkos tome, dogovorili smo se da sat bude rezervisan za mene i da ga sigurno kupujem. Posle 18 dana strpljivog cekanja i njegovog prekrsenog obecanja da ce do juce, dana 29.04'20 konacno javiti sta se desava sa satom, video sam kroz ocene, da je dana 28.04. '20 dobio pozitivnu ocenu za prodaju tog istog sata, clanu iz Kraljeva. Ne bih mu dao negativnu ocenu nikada, da se lepo, kao muskarac javio, priznao da je prodao nekom drugom sat za vece pare, ili sta vec da je muljao, a ovako, posto se prodao za sitno, zavlacio me 20 dana, i pokazao kakva je "licnost", verujem da bi mogao da prevari jos nekog za neku vecu svotu novca. Na kraju saznam i da me je "blokirao", valjda misleci da necu da razotkrijem i dam mu negativnu.
1.Sat su rezervisale vise osoba (njih 15-oro),gde spadate i vi naravno, svakom sam odgovarao na poruke da ako prvi odustane, sledeci moze da rezervise,ni sam vise ne znam ko je pisao, kom sam odgovarao na poruke jer mi je inbox explodirao, a i ja sam poludeo jer sam cekao na telefon i sat tri nedelje! 2.Prvi kupac koji se javio iz Kraljeva, pa odustao, pa se opet javio da ipak zeli rezervaciju je i kupio sat kad mi je stigao. 3.Niko nista nije muljao a niti ko koga prevario za novac. Sve je proteklo bez ikakvih problema. P. S. A sto se nisam javljao na poruke zbog toga negativna ocena! Ja se stvarno izvinjavam, nisam odgovarao ni ostalima jer su mnogo ljudi pisali i to svakodnevno, zato sam u startu i sklonio oglas dok sat ne stigne, jer je sa porukama bila prava ludnica, a ja jos nisam imao sat kod sebe. Pozdrav i svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.