Nenad Stojanovic

Leskovac

Član od: 23.10.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovakav bezobrazluk i nepostovanje nisam u životu doživela. Dva meseca se jurim sa čovekom za jenga kocke. Na poruke odgovara posle 10-15 dana ili ne odgovori uopste. Kaze da je roba poslata a nije, onda kada se napokon smiluje da posalje, posalje manje nego sto je dogovoreno a i ono sto je poslato, polomljeno je. NAJGORA SARADNJA IKADA. Ako se moze nazvati saradnjom.

Igračke i igre > Igračke za ljuljanje

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me lagao nedelju dana da je poslao ljuljasku a od ljuljaske ni traga ni glasa. .. prvi put je rekao da je bolestan a drugi put da je pokidao ligamente. .. Nije hteo ni bar kod od posiljke da mi posalje. .. jednom recju LAZOOOV!
Gospodja je odmah obavestena da ne radim jer sam bolestan. I pristala na to da joj ljuljasku posaljem kroz par dana. Ja sam ljuljasku poslao u ponedeljak i javio da je poslata. Ljuljaska nije stizala 2 dana na adresi gde je gospodja mene zvala 6 puta za redom. Tog dana sam bio na pregledu jer sam pokidao ligamente u kolenu. Nisam mogao da se javim kada je zvala i napisao sam poruku da ne mogu trenutno da se javim a ni da posaljem bar kod posiljke jer nisam kod kuce. Gde je na to ona meni napisala ako odmah ne posaljem bar kod posiljke nece preuzeti posiljku. Gde me je i nazvala lazovom jer misli da nisam poslao ljukjasku. Gospodja je dobila sliku nalaza iz otropedske boljice Banjica. Na sta nista nije odgovorila i samo je dala negativnu ocenu. Ljuljaska je poslata u ponedeljak a gospodja je mene zvala 6 puta za redom u cetvrtak ujutru. Od ponedeljka do cetvtka nisu bas nedelju dana. Ali lakse je tako da se napise. Molim KP tim da sankcionisu ovakve clanove koji ugrozavaju rad nas prodavca koji borimo da steknemo poverenje kupaca. Ali pored ovakvih ljudi je to tesko…
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.