nenad

Beograd

Član od: 17.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Opet je izbacio istu jaknu koju je meni prodao, a poslao mi je neki raspali duks, koji sam samo mogao odmah da bacim u kantu kako ne bih zakacio neku bolest. Obavezno gledajte ocene, ocigledno da nije sposoban da zaradi novac.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Klonite se ovog kupca. Sedam dana me zavlaci za jaknu, prvo mi napise poslao sam pa u istom danu napise nisam, pa sutradan saljem pa prekostra sedam dana pise i laze, ja sedim u stanu i cekam paket uzalud. Administracija moze da udje u nasu prepisku i da se uveri koji je ovo bezobrazluk!

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od mene negativna ocena. Dogovorili smo se da mi proda dva duksa po snizenoj ceni za oba, posle jednog dana mi javlja da će mi poslati samo jedan jer je drugi prodao za više novca. Dogovor je prekršen i ne preporucujem saradnju. Dogovor nije ispostovan.
zao mi je sto ovakvi ljudi mogu da pisu komenatar koji mole da im se vrednost spusta i cenkaju se za stvar koja vredi, i onda kada prodate stvar za realnu cenu onda im i smeta sto ispadate korektni jer javite da necete poslati. a odna kazu pa platili bi po punoj ceni SRAMOTA!!! ni ja ne prepurucejem saradnju sa ovom osobom kojoj je dosadno u zivotu i gleda koga ce da ocrni!

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac me je naveo da dodjem 150 km od kuce i nije se javljao na telefon, odbijao mi poziv i blokirao broj. Potrosio sam gorivo, izgubio pola dana na nepostojeci oglas, sramota! !! Obecana mi je jakna za 120 eura, imam dokaze poruke na tel, na kp i na viber i niko se ne javlja, naveo me da dodjem bezveze za nista i da se vratim kuci a zvao me je 3 dana non stop da kupim jaknu za koju sam pitao. Hocu da nadjem ko stoji iza profila. Od ovog prodavca bezite, dokaze cu proslediti adminu i nadleznim organima.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.