nenad

Jagodina

Član od: 06.02.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Član je napisao da je telefon ceo LCD displej. ja sam naručio telefon i telefon je ostecen to je prikrio a na slici se nije moglo videti oštećenje. mepouzdan prodavac već ima negativne. izbegavati ovog člana. niti se javlja na telefon niti čita poruke

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se, uzeo podatke a predmet poslao -nikada. Da ne gubite vreme sa neozbiljnim ljudima kao ja, zaobidjite ovog clana.

Alati i oruđa > Motorne testere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Video sam testeru 038 na oglasima zatim sam ga pitao koja zadnja cena rekao je posto nisam bio pti moguscnisti tad da je uzmem rekao sam mozes li je rezervisati rekao je moze nista hitno posle sledeca nedelja mogu da je uzmem posalji u utorak u sredu da uzmem poceo je govri otiso u bg sutra onda kazem je nista neka pa posle nove god onda je i tad reko da je na kopaonik a ustvari to je bila samo laz on je prodao testeru vec prvog dana a nije me obavestio umesto stila 038 poslao mi je kineza obicnog koni je za smeca tako da bezi te od prodavca u sirem uglu
Ako se testera od 20.00 dinara prodaje za 5000 dinara ne znam šta su ocekivao. Pritom me ni jednom nisi pitao da li je origunal ili nije. Ja sam računao da čovek zna šta kupuje jel je cena 5000 dunara.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dobovor , lazje da je poslao telefon, nikako da stigne, los prodavac! !! !!
Ja neznam kako ovo može svako piše šta hoće! Čovek mi reko da pošaljem u petak a već trećeg dana u sredu napisao ovo! Kad sam ga zvao u petak reko nemoj da šalješ ako već nisi!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.