Nenad

Mladenovac

Član od: 21.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Klasičan uvaljivač polomljene robe, ne preporučujem nijedan vid saradnje sa njim . Slike koje su postavljene jesu od predmeta koji se prodaje , ali je svesno slikao iz ugla gde se ne vidi oštećenje koje nije navedeno . Prilog 1. http: //prntscr. com/glgkhv Pravo stanje predmeta. Prilog 2. http: //prntscr. com/glgnoz Za ovakve prodavce treba uvesti pravilo za 3 negativne BAN sa sajta. Uživaj u zarađenom novcu.
Lepo je napisano stanje vidljivo na slikama. Slikano je u visokoj rezoluciji tako da se sve lepo vidi. Tebe ako je mrzelo lepo da pogledas to je tvoj problem,da si lepo pogledao video bi! Kazes da sam svesno slikao iz ugla gde se ne vidi ostecenje,jeste slikao sam prvu naslovnu stranu iz ugla gde se bas vidi ostecenje!! Na sve 3 slike od napred se vidi da je volan polomljen. Pritom trokraki kozni volan za golfa 5 neces naci bez 50e, a ti si ovaj platio 1800 dinara! To ti je samo jos jedan dodatni razlog da bolje pogledas slike a ti to verujem nisi uradio nego si se zaleteo,sto je opet tvoj problem. Preporucujem ti da se ne zaleces sledeci put i dobro procitas tekst u opisu oglasa a zatim lepo pogledas slike.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.