Nenad

Nova Pazova

Član od: 20.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Za mobilni telefon napisao da mu povremeno ne radi tastatura, sve ostalo ispravno, Ispostavilo se da tastatura radi polovično, pola radi a pola ne radi uopšte. Ipostavilo se u servisu da je ekran neispravan na dodir. Prodavac ne želi da mu se vrati predmet, niti želi da učestvuje u popravci telefona. Napisao da se mogu obavljati razgovori, śto je tačno, ali vI ne možete nikoga pozivati. Krajnje nefer, samo da bi se došlo do novca.
Moje postovanje, jos jednom. Doticni clan tj. kupac je od mene porucio telefon iz Kine koji ima 4-64gb memorije gde sam cenu stizio sa 5000 na 3500 i onda sa 3500 na 3250 dinara. Posle dan-dva mi se korisnik javlja govoreci da je telefon neispravan kada je ekran u pitanju, i ako sam naglasio i u oglasu da je telefon odlicna investicija za nekog ko moze da popravi ekran sam i u privatnom dopisivanju napisao : "Pozdrav, telefon ima problem da ponekad ne zeli da reaguje na dodir kada js u pitanju tastatura" gde je clan odgovorio da ne koristi tastaturu toliko mnogo i da nece biti nikakav problem, u tom periodu je telefon bio na ceni od 3500 dinara gde je clan trazio za 3000 dinara pa posle povecao na 3250 kako bi ustedeo na postarini, bez ikakvog problema sam prihvatio sve i poslao telefon doticnom. Dan ili dva posle mi se korisnik javlja iz servisa i govori da deo ekrana ne radi tj. ne reaguje na dodir i predlaze mi ili da vrati telefon ili da mu uplatim 1800 dinara za popravku istog. Telefon iz principa sam odbio da prihvatim jer sam vise puta naglasio da telefon ima problem kada je u pitanju tastatura i da povremeno ne reaguje na dodir i zbog toga sam ga prodao ispod 30eura. Ja ne znam da li ovaj clan KP-a ima ili nema nerealna ocekivanja, ali ocekivajuci poptuno nov telefon koji je potpuno ispravan za manje od 30eura je suludo. Takodje sam odbio da clanu uplatim 1800 dinara za zamenu ekrana, jer da sam sam hteo da popravljam telefon ne bih ga prodavao i kacio na oglase. Takodje mogu da napomenem da mi je clan napisao : "Vidim da imate 100% ,pozitivne ocene,ne bih da Vam to kvarim,a naročito za tako mali iznos od 1800 din,da ga ja opravljam.Koliko ja razumem,ne pristajete ,ni na jedno ,ni na drugo rešenje.Izjasnite se." sto smatram kao cistu ucenu da mu popravim ili vratim telefon ili ce mi dati negativnu ocenu. Dopisivanje i dalje stoji, tako da uvek moze da se pokaze. Clan jednostavno ima nerealna ocekivanja i zbog toga sam dobio negativnu ocenu, neka je na cast
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.