Nenad

Krupanj

Član od: 05.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje staru poluispravnu robu kao novu . i posle se ne javja na poziv na sms, nece da primi paket nazad. i izvlaci se na glupe fore kao nisam primeti.
Ne znam da li bi iko na ovom KP posle 10 dana od preuzimanja telefona primio telefon nazad, jos tvrdi da je poluispravan a ja ga koristio godinu dana bez ikakvih problema, za tih 10 dana mogao si ga druze ispustiti 10x i sad bi da mi vratis telefon u takvom stanju, svasta Boze...

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik mi je poslao laptop koji je 12.5 inča a ne 14 inča kako je tvrdio, uz to na laptopu baterija uopšte ne drži, a rekao je da traje oko 3h. I to nije sve, ekran ima crne fleke po obodu na 2 mesta. Nakon ove, može se slobodno reći, prevare korisnik ne odgovara na poruke i odbija pozive. Nikako ne preporučujem saradnju! !!

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao sam mu moj telefon plus doplatu u kesu Nasli smo se i preuzeo sam telefon, na njemu je bilo zastitno staklo i jedna kao ogrebotina na dnu, pri cemu mi decko govori kako je to malo pre ogrebao dok je vadio iz dzepa(navodno na slic trenerke)pri cemu sam ja mislio da je ogrebotina samo na zastitnom staklu(sto mi je bilo ne bitno jer je drugo zastitno staklo jeftino). .. proslo je neko vreme(oko 7 dana) i resio sam da skinem zastitno staklo(radi zamene za drugo) pri cemu sam video da je ekran u dnu pukao(stvarno je izgledalo kao ogrebotina sa zastitnim staklom) Telefon dobro radi i sve ostalo je ok Pri pozivu decka(koji je usput bio korektan) i moje sugestije da mi da par desetina eura(manje novca nego sto kosta popravka stakla) on kaze da mu se ne isplati ! ? Nudio mi je zamenu za neki drugi telefon(ali sve sto on sada ima meni ne odgovara) Kaze da hoce da pomogne ali ne i da izvadi pare iz dzepa : ) Decko je korektan prodavac ali sada da li je stvarno i on mislio da je ogrebotina ili da je staklo puklo ne znam(kada vracam film unazad izgleda da je znao) Sve u svemu otvorite sve cetiri oci pri kupovini od njega ili ga najbolje zaobidjite. .. ..
Molio bih KP tim da mi izbrise negativnu ocenu jer nisam znao da je ekran napukao, kupcu sam maksimalno izasao u susret al on je hteo samo pare za telefon a nije hteo drugi telefon i doplatu kao sto je on meni dao, ne znam ko bi to uradio a jos ne znam da li je on ispustio telefon ili je bila moha krivica, stvarno ne vidim razlog za negativnu ocenu, a da napomenem telefon koji je on meni dao imao je bele tacke na ekranu za koje nije rekao i jos tvrdi da ekran nije menjan. Toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.