Nenad

Kragujevac

Član od: 20.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao poluispravnu XFX 570 8gb graficku karticu , a u prepisci naveo da je graficka kartica potpuno ispravna bez mana. Postavljanjem kartice u licni racunar, graficka kartica na ekranu izbacuje crne kvadratice, a takodje i u menijima se pojavljuju senke. Pokusao sam kontaktirati prodavac, ali se ne javlja na pozive i ne odgovara na poruke. Izbegavajte bilo kakvu saradju sa ovim prodavcem!
Gospodinu sam prodao karticu pre desetak dana i on me posle tog perioda kontaktira da kartica nije ispravna kako kaze.Posle deset dana ja treba da uzmem karticu nazad a ko zna sta je on sa njom radio do tada pa aj da je vratimo.Da je reko taj dan e druze ne radi nesto ok aj da vidimo da resimo ovako posle duzeg vremena ti mi je vracas stvarno nije u redu i jos mi dajes negativnu ocenu.Ovu ocenu treba iz Kupujem Prodajem tima da isprave.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek proda poluispravnu graficku koja puca kad se optereti , eto cuda otvarana i cackana , al eto graficka nije njegova nego od druga pa su deca samo igrala igrice . Nece da uvazi reklamaciju jel graficka je od druga i nabedi me covek da sam rastavljao i skidao delove . Poruke ce biti prosledjene admin.
Kartica nije moja nego kolegina i zamolio me je da je prodam. Poseduje snimak i slike kartice gde se vidi da sve radi kako treba sto sam i ja proverio. E sad kad je kartica stigla kod gospodina on kaze da ne neispravna i gde mi kaze da ,,rastavljana fali par sarafa verovatno pecena il ko zna sta’’Na slikama se vidi da su srafovi spolja na svom mestu,unutra ja nisam otvarao sto je covek to i uradio i ako tvrdi da nije i sad trazi reklamaciju... Odkud ja znam sta je on radio sa karticom kad je otvorio dal je zamenio deo ispravan za neispravan dal je nesto drugo cackao? Ako je pravila probleme ko sto kaze slikaj odmah,snimi i posalji nije problem a ti da je otvaras,cackas i da ti posle uvazim reklamaciju necu i nece niko.pozz

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Razgovor u vezi grafičke smo započeli pitanjem : koju memoriju koristi grafička? ! (pošto mi je trebala kartica isključivo za majning , ništa drugo mi ni nije važno. Gospodin nije znao da mi da odgovor, pa mi je obećao da će proveriti. Nakon 2 sata javlja da je samsung memorija u pitanju. Ja srećan, ništa lepše. Cenu mi je spustio 5eura niže. Super, svaka čast. .. Šaljem podatke za slanje. Stigne kartica, prvo mi je da proverim šta sam dobio , naravno Hynix memorija. Smatram da je dobro znao šta radi, i da neće prodati karticu ako kaže istinu, ono što jeste. Isti taj Gospodin sad smatra da je sve u najboljem redu, da mi je poslao ispravnu karticu i da nemam pravo na reklamaciju. Svi koji smo u priči dobro znamo u čemu je reč. Skrenem pažnju svima koji planiraju trgovati sa Gospodinom da nije bas sigurno da će dobiti ono što je u oglasu. Nikako ne preporučujem Gospodina za saradnju.
Haha kakav tekst: Nikako ne preporucujem Gospodina za saradnju... Ko da nemam druge ocene nego samo tvoju. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.