Nenad

Novi Sad

Član od: 27.09.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam se sa clanom da ga posalje danas zovem gas ne javlja mi se odbija mi poziv. Clan za izbegavanje i lazov je tezak da li je ovde dozvoljeno da se laze a potvrdio je da ce ga poslati danas molim za negativnu ocenu
Au Peco koji si lažov stari. Čitam ovo i ne mogu da nađem šta je istina. Niti sam ti rekao da ću ti poslati danas, niti ti se nisam javio, niti odbijao poziv, niti volim da lažem ljude generalno. Samo sam rekao da ne želim da ti šaljem sat, jer će se neko već javiti da mi ga pokupi iz grada, pošto mi se ne ide do pošte da ga šaljem. A ti si besan jako. Čekaću da prođe vreme pa ću ti vratiti negativmu ocenu lepo. Tebi više znači ionako. Ja sam napravio nalog samo da bi prodao par stvari. Dobar potez sa tvoje strane, mora se priznati. (ironičan sam)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.